Napoved za ta teden: Bodite tolerantni in prilagodljivi

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. 7. 2018

Napoved za ta teden: Bodite tolerantni in prilagodljivi (foto: unsplash) unsplash
8. 7. 2018

Splošna napoved

Teden, v katerem se bo Sonce sprehajalo v znamenju raka, vas vodi v intenzivne podvige, predvsem tiste, ki ste bili do sedaj v kočljivih situacijah. Počasi prehajate v čas, ko bo vse skupaj nekoliko bolj jasno in lažje razumljivo. Znamenje raka predstavlja družinsko srečo, čas raka je veselja poln poletni čas, ljudje se povezujemo, ne manjka zabave ali veselja, vendar je vse bolj harmonično obarvano. Počutili se boste nekaj let mlajši, zlasti rojeni v vodnih znamenjih. V negativnem smislu pa bodo v ospredje stopile čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Tudi na poslovnem področju se zadeve ne bodo reševale tako bliskovito, kot boste želeli, potrebno bo izpostaviti tolerantnost in prilagodljivost. Čas je pravi, da si začnete sami krojiti svojo usodo in da se nehate ozirati na mnenja drugih. Preizkusili boste nekaj novih zamisli in se potem odločili, katero izmed njih je pametno uresničiti. Poslovne situacije bodo dobile boljšo podobo, potrebne bo le več akcije in dobre motiviranosti.

Merkur v znamenju leva bo imel poseben vpliv na vašo komunikacijo in s težavo boste ostali brez besed, prej se vam lahko zgodi, da ko boste začeli govoriti, ne boste mogli nehati. Malce več previdnosti bo potrebno nameniti tudi poslovni komunikaciji, zahtevnim nalogam in previdnosti na cesti, med vožnjo, saj boste vzhičeni in nestrpni. Fizično boste zelo aktivni, saj bodo razmere doma (in v službi, če niste na počitnicah) zahtevale vso vašo pozornost. Zaradi preobremenjenosti boste imeli lahko težave s pozabljivostjo, zato pazite, da ne boste pozabili na neko obljubo. Ne sprejemajte naglih odločitev, niti v osebnem, niti v poslovnem življenju, saj boste zamegljeni z morebitnim uspehom.

Venera v levu vas bo usmerjala v direktnost in iskanje boljših priložnosti. Prišli boste do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar zadeva vašo samozavest. Všeč vam bo, če vas bo kdo pohvalil in si za vas vzel nekaj svojega časa. V torek, ko Venera preide v znamenje device prihajajo notranje obremenitve, zato raje pojdite na dopust, če je to mogoče ali se povežite s svojimi prijatelji. Če imate otroke, bo to idealen čas za skupno druženje. Nekaj družinskih prepirov vas bo zaradi neugodnih aspektov lahko hitro spravilo iz tira. Odvečne energije se lahko znebite v telovadnici oz. še bolje: na svežem zraku. Novim ljubeznim dobro kaže, a se nikar ne prenaglite. Prekmalu bo za načrtovanje skupne prihodnosti, saj bo potrebno vse skupaj najprej analizirati.

Retrogradni Mars v znamenju vodnarja vas bo usmeril v več previdnosti, še posebej pri zahtevnih nalogah in bolj težavnih medsebojnih odnosih. Težko boste popolnoma zaupali, saj bodo v ozadju ves čas skriti dvomi.

V torek se bo Jupiter v znamenju škorpijona začel gibati v direktni smeri, zato pričakujte lažja soočenja in več sreče. Razsvetljeval bo vaše misli in vas vodil k novim zmagam naproti.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo skozi dan luna sprehajala po znamenju bika. To je čas, ko boste imeli odličen smisel za poslovne podvige, zato je pametno naložiti svoj denar, nakupovanje pa se lahko konča z nakupom, za katerega si boste hvaležni. Luna v biku je senzibilna, zato si boste vzeli čas za užitek, ker pa je bik zemeljsko znamenje, bodo vaši užitki zelo konkretno obarvani. Težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas, ko kazalec na tehtnici hitro poskoči, če zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Zvečer luna preide v znamenje dvojčkov, kar vas bo razveselilo.

V torek se bo z luno v dvojčkih v nas naselila vesela energija nemira, ki vas bo zvabila izza štirih sten. Spomnili se boste številnih zadev, ki bi jih radi delili z drugimi. Telefoni bodo zvonili, nove ideje se vam bodo porajale po mislih. Za pomiritev lahko uporabite pomirjujoče eterično olja kamilice, se potožite iskrenemu prijatelju ali pa zamenjajte okolje.  

Dnevne napetosti se lahko v sredo kljub razigrani luni v zračnem znamenju pogosteje izrazijo kot bolečine v ramenskem obroču ali tiščanje v prsih, v večernih urah pa luna pride v znamenje nežnega raka. Popeljala vas bo lahko v ljubosumje in nezaupanje, ki pa se ga poskušajte na čim lažji način znebiti. Več pozornosti skušajte nameniti iskrenim prijateljskih odnosom ter nežnosti in romantiki, s katero boste z lahkoto ponovno očarali svojo ljubljeno osebo. Na plano lahko pridejo tudi speče težave, povezane z vašim zdravjem.

V četrtek boste z luno v vodnem znamenju preveč razmišljali o delu in si vzeli premalo časa za družino in prijatelje, kaj šele zase. Če ste mlajši, vas bo očarala neka oseba, s katero boste hoteli preživeti več časa, zato se prepustite čustvom. Sprostite se in pozabite na težave, ki se bodo navezovale predvsem na čustveno področje.

V petek pričakujte s Sončevim mrkom razgiban, vendar nenavaden dan, saj zvečer luna, ki pride v znamenje leva prinaša več nestrpnosti. Skrili se boste v svojo lupino, namesto da bi svetu naravnost pokazali, kaj mislite in čutite. Pravila in obveznosti boste doživljali ohlapno, prilagodljivi boste, vendar boste hodili po svoji pot. Bolj kot delo vas bo zanimala duhovnost, ki ji boste začeli posvečati več pozornosti.

Sobota in nedelja bosta obarvani s prijetno energijo lune v levu, ki vam prinaša energičen pogled na življenje in izrazito željo po druženju in gibanju. Pripravljeni boste sestaviti nove načrte za prihodnost in se odkrito pogovoriti o vsem, kar vas teži.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri