Na kaj morate biti posebej pozorni v letu 2016?

Kakšno bo v letu 2016 vaše počutje, kaj se bo zgodilo na področju ljubezni, posla in vaših financ in na kaj morate biti še posebej pozorni?

Na kaj morate biti posebej pozorni v letu 2016? (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 1. 2016

Oven

POČUTJE: Vaš optimizem bo podprt z vašo pripravljenostjo, da bodo sanje usmerjene v resničnost. Izzivi za vas ne bodo težava. Deležni boste občudovanja in spoštovanja od tistih, ki so se v preteklosti vpletali v vaše življenje in ga želeli spreminjati.

LJUBEZEN: Leto bo imelo velik vpliv na vse v resnih partnerstvih, saj boste nihali in komplicirali, čeprav to ni v vaši navadi. Od 13. junija se boste želeli vračati v preteklost in nostalgično podoživljati pretekla dogajanja, kar pa vam ne prinaša sreče.

POSEL, FINANCE: Do marca boste gradili svoje gradove, vendar bolj v povojih, saj še ne boste popolnoma prepričani, na kateri poti ste resnično boljši. Čas retrogradnega Saturna bo od 25. marca do 13. avgusta od vas zahteval večjo mero prilagajanja.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ohranite samozavest.

Bik

POČUTJE: Osebno področje bo poudarjeno do 21. maja, saj boste imeli občutek, da vlagate ogromno energije v napredek in preobrazbe, a se stvari ne premaknejo nikamor. Treba se bo odločiti, pri čemer vam bo pomagal Mars s svojimi tranziti.

LJUBEZEN: Vrednote, povezane z vašim odnosom, bodo postale še bolj pomembne, sploh v juniju, ko bo konjunkcija Jupitra z Devico zaznamovala nekaj čarobnih trenutkov. Pojavilo se bo nekaj položajev, ki bodo zmedeni in bodo od vas zahtevali hitro odločanje.

POSEL, FINANCE: Najugodnejši čas za podvige na tem področju se začenja 9. septembra, ko Jupiter vstopi v Tehtnico. Denar bo veliko vprašanje, potreben bo drugačen pristop, če želite, da bi se izognili krizi v zvezi s tem.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ne dovolite, da drugi manipulirajo z vami.

Dvojčka

POČUTJE: Zagon, ki ga lahko pričakujete od 21. maja, bo poskrbel tudi za zadovoljstvo na zasebnem področju. To bo razblinilo vaše strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah, ki bodo gorivo za vaše ambicije.

LJUBEZEN: Odnos, v katerem ste, bo postavljen na preizkušnjo. Zahtevali boste preveč, dajali premalo. Nenadoma vas bodo partnerjeve lastnosti začele omejevati in motiti, zato ne bodite presenečeni, če se v prvih mesecih odločite za prekinitev razmerja.

POSEL, FINANCE: Neptun v Ribah in v opoziciji z Devico vas lahko zmede in celo pretenta s kakšno na prvi pogled zelo mamljivo priložnostjo, ki pa se bo skoraj zagotovo izkazala kot nerealna.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ne bodite preveč naivni.

Rak

POČUTJE: Ne bo šlo lahko, saj nikakor ne boste smeli mešati preteklosti in primerov, za katere nihče noče priznati svoje krivde. Občutljivo vprašanje bo v drugi polovici leta tudi zdravstveno stanje, predvsem za tiste rake, ki delate preveč ali ste preobremenjeni.

LJUBEZEN: Venera bo v poletnih dneh poskrbela za pestro dogajanje, ki vas vodi v bolj strastno in polno življenje. Priložnosti se bodo pojavljale tudi vezanim, ki pa morate dobro razmisliti, preden se spustite v kakšno avanturo dvomljivega značaja.

POSEL, FINANCE: Glede na delo in delovne razmere bo veliko odvisno od vaših pogumnih prizadevanj. Mars, ki bo prehajal Strelca v neposrednem in retrogradnem gibanju, bo od vas zahteval trdo voljo in povečano motivacijo ter vztrajnost. Najugodnejši čas prihaja v septembru.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Naj vam ljubosumje ne uniči počutja.

Lev

POČUTJE: Retrogradni Mars v Škorpijonu v četrti astrološki hiši, kjer se boste borili za posedovanje stvari in za nadzor nad člani družine s prevladujočim in maščevalnim pristopom, lahko povzroči nekaj večjih zapletov. To se lahko zgodi med 27. majem in 30. junijem, ko boste imeli tudi bojazni pred izgubo.

LJUBEZEN: Če si boste na področju čustev postavili cilje, jih boste sposobni tudi doseči, in sicer brez večjega napora in odrekanja. V odnosih, ki vas že nekaj časa utrujajo, boste kljub vsemu poskušali poiskati nekaj pozitivnega, vendar je mogoče čas, da naredite korak naprej in se preprosto umaknete.

POSEL, FINANCE: To, da morate porabiti ves denar, ki ga zaslužite, ne bo več vaše vodilo, začeli boste razmišljati o prihrankih. Če pravil ne boste spontano upoštevali, potem vas bo predramil tranzit Jupitra in vam pokazal, da z zamudami pri plačilih ali nekorektnim ravnanjem z denarjem izgubljate.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ostanite odlično motivirani.

Devica

POČUTJE: Izkoristite lahko tranzite, ki vam z optimizmom prinašajo možnosti za razumevanje starih vzorcev. Ti vam samo škodijo in z njimi ogrožate svojo samozavest ter tudi sposobnost razumeti, kaj partner pričakuje od vas.

LJUBEZEN: Potrebovali boste čiščenje in odvreči bo treba nepotrebne vzorce, povezane s preteklostjo. Lahko se vam zgodi, da se boste v pomladnih mesecih želeli izolirati in v miru razmisliti o vsem skupaj. Avgusta se bo vaše čustveno življenje obrnilo v pozitivno smer.

POSEL, FINANCE: Biti morate praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to za vas ne bo tako zelo lahko. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase, sploh v drugi polovici aprila, ko vas bo predramil kvadrat med Saturnom in Jupitrom.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ne zapravljajte preveč.

Tehtnica

POČUTJE: Saturn in Mars, tako v neposrednem kot v retrogradnem gibanju v Strelcu, vas bosta usmerjala v odkritost in premišljenost. Pomembno za vas bo, se izognete prevelikemu tveganju, lažem in špekulacijam, ki vam lahko ob neustrezni odločitvi prinesejo dvojno izgubo.

LJUBEZEN: Vrednote bodo za vas ključnega pomena, zunanjost ne bo na vrhu seznama. Zrasli boste na mentalni ravni, kar bo naredilo vaš odnos še bolj izpopolnjen. Znali se boste postaviti v ospredje in slediti svojim sanjam, ki bodo tokrat v okviru realnih zmožnosti.

POSEL, FINANCE: Črna luna vas do 21. maja opozarja na napake, ki vplivajo na vašo osebnost skozi bojazni izgube nekaterih partnerstev ali sodelovanj. Morda vaš odnos postane manipulativen ali celo agresiven in posesiven, da bi obdržali določena razmerja.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ne verjemite vedno vsega na prvo besedo.

Škorpijon

POČUTJE: Nakazanih je nekaj možnosti, da se poruši stabilnost in pripiše dvomljiv sloves neki poslovni pogodbi. Pritisk, ki ga imate v sebi, je morda vzrok za bolečino ledvene hrbtenice, medtem ko bi občutek strahopetnosti lahko bil vzrok za težave z ledvicami.

LJUBEZEN: Največ se bo dogajalo do sredine marca, zato se v tem času odprite in se pogumno ter neobremenjeno podajte novim dogodivščinam naproti. Zadeve, ki ne funkcionirajo dobro, se počasi umikajo, tiste, ki se ne bodo umaknile, boste morali črtati sami.

POSEL, FINANCE: Okoliščine vam nameravajo v jesenskem obdobju pokazati, da je čas za spremembe v delu in sodelovanju, sploh če si želite napredovati. Denar bo drugo področje, ki v letu 2016 ne bo najbolj cvetelo, saj bosta Saturn in Mars v Strelcu poskrbela za veliko novega.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Znati se morate prilagoditi.

Strelec

POČUTJE: Jupiter, ki se bo vse do septembra sprehajal po vaši 10. hiši v Devici, bo odgovoren za kariero in socialne zadeve. Torej lahko pričakujete veliko dobrih dosežkov, rezultatov, sploh če se že več let trudite za neko zadevo.

LJUBEZEN: Malce se boste borili sami s sabo, saj ste vajeni funkcionirati svobodno in sproščeno, ko pa boste določene odgovornosti sprejeli, se za vas odpira novo čudovito obdobje, v katerem dogajanja ne bo manjkalo. V ljubezni boste pripravljeni premikati gore.

POSEL, FINANCE: Kvadrati in opozicije med Ovnom, Tehtnico in Kozorogom vas bodo usmerili k močnim ambicijam za pridobivanje denarja, vendar nikar ne nasedajte. Takšne okoliščine vas lahko zavedejo v naložbe, ki ne bodo dovolj analizirane in pripravljene v pravi smeri.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Naj vas ne prehiti kakšna zadeva.

Kozorog

POČUTJE: Najprej morate prilagoditi svoja prepričanja spreminjajočemu se okolju, čeprav bo to verjetno zelo težko za vas, saj ste tako navdušeni nad običaji in tradicijo. Najbolj kritični meseci za vas bodo marec, maj in oktober.

LJUBEZEN: Čustva v drugi polovici leta ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi svoje najljubše osebe. Poskusite obvladati sume, ki vam le škodijo.

POSEL, FINANCE: Bodite pozorni na pravna vprašanja ali pravilnost vključevanja partnerjev kot tudi tistih vpletenih, ki se nanašajo na vas, saj bodo okoli vas krožile informacije sumljivega značaja. Pričakujete lahko pohvalo ali dobre odnose s svojimi nadrejenimi, saj boste vedno odlično pripravljeni.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Namenite več pozornosti ljubljeni osebi.

Vodnar

POČUTJE: Če vaši načrti potrebujejo odločnost in tveganje, so možnosti za vas, da vam uspe, v tem letu idealne, sploh junija in septembra. Povečana bo vaša sposobnost, da spodbudite lastnosti in talente drugih.

LJUBEZEN: Bili boste kot v nebesih pod vplivom sladkih sanj, vendar bo realnost vse prej kot takšna, zato boste morali čim prej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju, ki pa bo od vas zahteval veliko prilagajanja.

POSEL, FINANCE: Prihaja nekaj skušnjav glede nekaterih dvomljivih strokovnih projektov, sploh z moralnega ali pravnega vidika. Od 9. septembra vam Jupiter ponuja možnosti izobrazbe ali nadgradnje. Mars in Saturn v Strelcu prinašata nagrado.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: Ne sklepajte prehitro.

Ribi

POČUTJE: Skupne dediščine, posojila in dedovanje bodo področja, ki jih bo treba reševati diplomatsko. Do 21. maja vam bo črna luna v Tehtnici prinesla bojazni pred izgubo denarja, izgubo partnerja ali družinskega člana in ti strahovi vas lahko vodijo k manipulativnim dejanjem.

LJUBEZEN: Vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Spodbujal vas bo tudi vpliv planetov, ki vas usmerjajo v odločnost in dobro motivacijo. Za prekinitev odnosov v pomladnem obdobju ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati in morda poskusiti zadeve rešiti oziroma razčistiti.

POSEL, FINANCE: Saturn in Mars se bosta retrogradno gibala med 25. marcem in 12. avgustom, zato prihajajo nekatere nestabilnosti in izzivi, da prilagodite svoje zveze in sodelovanja v poslovnem okolju.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI: V družbi ostanite opaženi.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri