Ljubezenski horoskop za leto 2015: Strelec - Astro klub - Sensa.si

Ljubezenski horoskop za leto 2015: Strelec

Odgovornejši v ljubezni

10. 12. 2014

Če vam je kljub vzponom in padcem uspelo ohraniti ljubezenski odnos, ki ste ga vzpostavili pred nekaj leti, se bo zdaj pokazalo, kako trdno je vajino partnerstvo. Če slutite, da ste ga že preživeli in da je čas, da se poslovita, boste že v začetku leta, najverjetneje s pomočjo novega poznanstva, sprejeli odločitev in se poslovili od skupnega življenja, s tem pa sebi in bivši ljubljeni osebi dali priložnost za novo življenje.

Oseba, ki jo boste spoznali januarja in februarja, lahko močno vpliva na vašo čustveno in duhovno rast, ni pa nujno, da boste nazadnje z njo končali v dolgotrajnem odnosu, zato se ne čutite dolžni takoj začeti nov čustven odnos, če si tega v tistem trenutku ne boste želeli. Če bodo dolgotrajna razmerja preživela, bodo predvsem po zaslugi vašega spremenjenega pogleda na svet in posledično spremenjenega obnašanja oziroma značaja.

Nenadoma boste postali v odnosu odgovornejši, bolj sočutni in razumevajoči. Veliko raje se boste pogovarjali in tudi sicer v odnos vnesli veliko več kakovostnih skupni uric. Marec bo nadvse primeren mesec za nova zbliževanja, romantične izlete in skupne pogovore, zato izkoristite ta čas za utrjevanje ljubezenskega odnosa. Če ste samski, boste veliko bolj nagnjeni k iskanju nekoga, ki bi vam ustrezal za resen ljubezenski odnos, ne pa za površno razmerje, ki temelji na hipnih čustvih.

Mnogo strelcev bo v tem letu spoznalo svojo pravo ljubezen, saj bodo vedeli, kaj hočejo od ljubezenskega odnosa, in bodo v primeru novih ljubezenskih razmerij na to ves čas osredotočeni. Možno je, da se boste pred tem nekajkrat opekli, toda pomembno je, da ne obupujete in da se zavedate, da se prava ljubezen navadno zgodi takrat, ko to najmanj pričakujete. Če se boste zaljubili avgusta, z ljubezensko zvezo ne hitite preveč, temveč si vzemita čas za medsebojno spoznavanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri