Horoskop: Česa si želi vaše znamenje v ljubezni?

Vsi si želimo ljubezni in trdnega ter stabilnega odnosa, vendar so naša pričakovanja, ko govorimo o ljubezenskih odnosih od znamenja do znamenja različna. Nekateri potrebujejo veliko nežnosti, drugi težko preživijo brez vroče spolnosti. Kaj pa je tisto, česa si vaše znamenje želi na čustvenem področju?

Horoskop: Česa si želi vaše znamenje v ljubezni? (foto: Pablo H. Unsplash) Pablo H. Unsplash
11. 5. 2018

ČESA SI ŽELI VAŠE ZNAMENJE V LJUBEZNI?

OVEN

Ovni obožujejo akcijo, ter partnerje, ki so odprti in neposredni z njimi. Nikakor ne želijo čakati in se izgubljati v praznih pričakovanjih. Nestrpnost in pomanjkanje spontanosti lahko popolnoma uniči njihov odnos. Najslabši od vsega bo občutek, da je partner nekaj skriva pred njimi. Bodite neposredni in povejte svojemu ovnu, kaj mislite in česa si želite.

BIK

Nežnost je ena najpomembnejših lastnosti, ki jih bik pričakuje v ljubezni. Brez vljudnosti, privlačnosti in udobja zanj ni ljubezenskega odnosa. Bikovemu srcu godi prefinjenost, in če partnerja ni mogoče nadzirati, bo bik težko zaupal. Potrebuje tudi občutek varnosti, zato neodgovorne in preveč spontane osebe zanj nikakor ne pridejo v poštev.

DVOJČKA

Komunikacija je najpomembnejši člen, če ste v razmerju z dvojčkom ali dvojčico. Dvojček pričakuje, da se večkrat na dan spomnite nanj, ga pokličete, mu kaj napišete, skratka močno hrepeni po pozornosti in občutku, da ves čas mislite nanj. Če niste z njim v stalnih stikih, vam lahko kmalu zbeži drugam. V postelji ne pretiravajte s sladkimi besedami, raje bodite bolj aktivni.

RAK

Raki ne želijo biti le zaščiteni, temveč želijo tudi oni ščititi partnerja. To ustvarja varnost, s katero pri njih ljubezen lahko raste in se stopnjuje v globine. Pripadnost, zaščita in popoln občutek varnosti v objemu svoje ljubljene osebe je najbolj pomemben občutek za raka, ki si brez intenzivnih čustev in topline odnosa nikakor ne predstavlja.

LEV

Lev se mora v razmerju počutiti svobodno, ljubljeno in samozavestno, kar pomeni, da partner, ki ne daje komplimentov ne sodi v njegovo bližino. Njegova otroška igrivost prinaša v razmerje razigranost, kar pričakuje tudi od partnerja. Togi in hladni ljudje ga odbijajo, on enostavno potrebuje nekaj več, nekoga z dodano vrednostjo, takrat se popolnoma prepusti.

DEVICA

Iskrenost in prijaznost, to je tisto, kar potrebuje devica v ljubezenskem razmerju. Njihov partner mora pokazati dobroto in pripravljenost pomagati. Gane jih tudi, če ima ljubljena oseba izostren občutek za pomoč nemočnim in šibkim. Devičin partner mora imeti svoje življenj pod nadzorom, zato osebe, ki niso organizirane nikakor ne niso na vrhu spiska njenih želja.

TEHTNICA

V svetu je prisotno pomanjkanje miru in harmonije, toda ravno to potrebuje tehtnica v življenju in ljubezenskih odnosih. Njihov partner mora biti prilagodljiv in brez velikih težav. Tehtnice so izjemno iskrene in prijazne, odpustijo skoraj vse napake, razen varanja. Nezvesti ljudje jih dobesedno odbijajo, odbijajo jih tudi večni avanturisti. Potrebujejo veliko nežnosti.

ŠKORPIJON

Brez iskrenosti in direktnega pristopa se škorpijoni počutijo prazno, zato jih privlačijo partnerji, ki imajo natančno izdelano svojo vizijo v ljubezni in spolnosti. Fantastični seks je nekaj, kar je pomembno za njih, potrebujejo tudi komplimente, kako čudoviti so. Najpomembnejši pa je pristop ljubljene osebe, ki mora biti odprt, lahko pa je tudi malce šaljiv ali dramatičen.

STRELEC

Če želite ustreči radodarnemu strelcu, se morate naučili prejemati in dajati, to je na najvišjem mestu njegovih želja v ljubezenskem odnosu. Partner mora ob strelcu sprejeti, da se njune težave večkrat lahko znajdejo središču pozornosti. Potrebuje tudi dogajanje v spolnosti in veliko besed, s filozofsko vsebino. Rad preizkuša novosti, zato dolgočasne osebe ne pridejo v poštev.

KOZOROG

Spoštovanje, delovna etika in vse kar je obarvano z vztrajnostjo in uspehom, ohranja kozoroga v ljubezni živega in vse to pričakuje tudi od ljubljene osebe. Nikoli ne imejte kozoroga v ljubezenskem odnosu za samoumevnega, saj bo dobil občutek, da mu ne sledite. Preveč hvale lahko kozoroginja zazna kot prilizovanje, zato bodite zmerni.

VODNAR

Vzburjenje in eksperimentiranje sta za vodnarja in vodnarko najpomembnejši točki v odnosu do življenja na splošno, prav tako tudi v ljubezni. Glavni lastnost, ki ju vodnar pričakuje in potrebuje sta pravičnost in odprtost do novih idej. Prav tako se vam ni treba strinjati z vsemi njihovimi idejami, vendar je pomembno da imate in ohranite svoj jaz.

RIBI

Ribe v vsakem pogledu obožujejo ljubezen in vse kar je z njo povezano, zato ob sebi potrebujejo globoko osebo, ki ima močno izraženo intuicijo in zna z ribico sanjariti tudi podnevi. Potrebujejo nekoga, ki je tako občutljiv kot one, in ve, kaj govori, saj ne prenesejo zavajanja. Varnost je zanje ključnega pomena, zato pričakujejo, da se na partnerja lahko zanesejo.

horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri