Prehajamo v obdobje device

Prehajamo v obdobje device

Sonce se konec tedna (23. avgusta) prestavi iz ognjenega leva v zemeljsko devico, kjer se bo nahajalo vse do jesenskega ekvinokcija (23. september).

6 znakov, da ste čustveno zrela oseba

Čustveno zrele osebe se mnogo lažje spopadajo z nepredvidljivimi življenjskimi situacijami, sprejemajo spremembe in poskušajo razumevati zakone življenja. V današnji družbi zrelost morda ni pomembna vrednota, na nivoju osebne rasti pa nam lahko prihrani mnoga razočaranja. Preverite, kako čustveno zreli ste in kje je še prostor za izboljšave.

Horoskop: Jutranji in večerni rituali za vaše znamenje

Kateri ritual je tisti, brez katerega vaše znamenje težko deluje?

Vsako partnerstvo se zgodi z razlogom

Sedem ogledal duhovnega partnerstva je sedem nivojev, na katerih se manifestirajo privlačnosti med partnerjema. Vsako partnerstvo se zgodi z razlogom. 

10 stvari, ki ubijajo žensko energijo

Ženske smo posebne prav zaradi naše feminilnosti. Žal pa se v današnjem svetu velikokrat zgodi, da jo moramo zatreti. Preberite, katere stvari ubijajo ženskost in kako jo negovati.

15 psiholoških ovir, ki se jih je potrebno znebiti

Eden izmed najbolj pomembnih človekovih dosežkov je, da se naučimo iti skozi življenje brez stresa. Preberite, katerih negativnosti se je potrebno otresti, da boste lahko zaživeli kar se da lepo.

Povej tisto, kar je očem nevidno

Ljudje govorijo o svojem poklicu, o svojih nazivih in certifikatih. Katere pa so tvoje strasti, neustavljive želje, katere so misli, ki se ti zjutraj prve porodijo in te zvečer zadnje popeljejo v spanec?

Spolnost naj bi bila izraz največje iskrenosti

Čas je, da tudi v spolnosti, v dejanju, ki naj bi bilo izraz največje iskrenosti, stopimo korak naprej in očistimo podzavest podedovanih strahov; za večino celo nismo odgovorni sami - podedovali smo jih kot posledico v pradavnini storjenih ostudnih dejanj enega spola proti drugemu.

oktober/november 2019

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.