Za bolečinami v hrbtu se skrivajo neizražena čustva

Za bolečinami v hrbtu se skrivajo neizražena čustva

Za bolečinami v hrbtu se v resnici skrivajo neizražena čustva. Fizični dogodki so le sprožilo za napad bolečine, ki se pojavi zato, da odvrne pozornost od potlačenih nezaželenih čustev.

Pozabite na ego in pričakovanja, življenju vladajo višji nameni

Tokrat bomo razmišljali o opuščanju pričakovanj - predvsem v odnosih. Ko se nekaj ne odvija po vaših pričakovanjih ali željah, ste razočarani in pogosto dobite nasvet, da opustite pričakovanja. Naj se stvari zgodijo, kakor je potrebno in ob svojem času. Vendar, ali to, da opustimo pričakovanja pomeni, da obupamo? Nikoli.

Recept: Veganski krofi

Za letošnji pust lahko naredite tradicionalne krofe malo drugače in pripravite veganske krofe. 

Ni potrebno, da ste ves čas v redu - ste vendar človek

O tem, da ne potrebujete biti ves čas v redu... Ker ste vendar človek. 

Drežniški pust - čaščenje pomladnih sil po starem

Šemljenje je eden najstarejših ljudskih običajev. Naši predniki so se šemili, da bi pregnali zimo in prebudili naravo. Obisk maškar po hišah pa je prinašal srečo in dobro letino. Stari pregovor pravi: »Če maškare visoko skačejo, bo lan visok, če divje plešejo, bo repa debela!« 

Vpliv Venere in Plutona v konjukciji na naše odnose in ljubezen

V petek, 22. februarja sta se Venera in Pluton združila na 22 stopinjah v znamenju kozoroga. Slednje je sprožilo "iskre" skozi kozmos, katere bomo lahko občutili do konca tega meseca. Poglejmo si, kako ta konjukcija deluje na nas. 

18 življenjskih nasvetov 60-letnikov

Pred časom je potekala zanimiva anketa, kjer so starejšim od 60 let postavili isto vprašanje: Kakšen nasvet bi dali polovico mlajšim od vas?

Kako urediti avto po feng shuiju?

Feng shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, njen namen je povečati skladnost in pretok energije »qi« v prostoru (stanovanju, hiši in okolici). Pri tem tudi avto ni izjema, saj je »prostor«, v katerem vozniki preživimo veliko svojega časa. 

Izbrano s spleta

avgust/september 2019

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.