Obtičali smo v starosti, v kateri smo prejeli najmanj ljubezni

Obtičali smo v starosti, v kateri smo prejeli najmanj ljubezni

Ni pomembno, koliko smo stari; 20, 30, 40... Globoko v sebi obstanemo v zgodnjem otroštvu in še vedno pričakujemo ljubezen, ki je takrat nismo prejeli. Tam ostanemo vse dokler se ne naučimo ljubiti samega sebe. 

Sensa vikend: CELJENJE

Pridružite se nam na Sensa vikendu, ki bo potekal od 22. do 24. marca 2019 v Bohinj ECO Hotelu.

Nikar ne sodi ljudi, saj vsakdo bije svoje bitke

Vsakdo v življenju bije svoje bitke. Vsakdo ima majhne bitke za vajo in večje za preizkus zmogljivosti. In vsakdo ima vsaj eno bitko, tisto, po kateri bi kot vojščak zaslovel in po kateri bi si ga zapomnili. Tisto, ki ga naredi najmočnejšega, ki ga najbolj izoblikuje, največ nauči in hkrati – najbolj utrudi.

Horoskop: Kako se jezite?

Vsi smo kdaj pa kdaj slabe volje in tudi najpozitivnejši med nami znajo pokazati svoje zobe. Poglejmo, kako se z negativnimi čustvi soočajo posamezna astrološka znamenja, kaj nas razjezi in kakšen je najboljši način za hlajenje našega borbenega razpoloženja.

Osho: Kakšen je resnični ljubimec?

Treba je razumeti zelo delikatno, zapleteno stvar. Če niste zaljubljeni, ste osamljeni. Če ste zaljubljeni, resnično zaljubljeni, pa postanete sami.

Bolezen je posledica človekove nepovezanosti z zavestjo

Zavest se udejanja v človeku kot njegova moč, da lahko opazuje misli in čustva, se jih zave in se neha identificirati z njimi. Proces odkrivanja zavesti temelji na izločevanju vsega, česar se zavedamo od misli, samopredstav, čustev, spominov, skratka vseh vsebin uma. 

Psi lahko v človeku vzbudijo brezpogojno ljubezen

Ganljiv video, ki pokaže, kako tesne vezi se spletejo med človekom in psom. 

Kaj nam prinaša Merkur v Ribah (10.2.-17.4.)

Merkur se je 10. februarja premaknil iz vodnarja v znamenje ribi, v katerem se bo nahajal do 17. aprila. Poglejmo si, kaj je značilno za to obdobje. 

avgust/september 2019

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.