Svetovni dan Angelov, 12. september - Duhovnost - Sensa.si

Svetovni dan Angelov, 12. september

Ob svetovnem dnevu Angelov začutite bližino svojih Angelov!

12. 9. 2012

Dan Angelov je čudovita priložnost, da se zavemo bližine naših vodikov. Angeli so nam v tem dnevu še bolj blizu in nam predajajo znamenja in sporočila, da se zavemo njihovega ljubečega vodstva.

V tem dnevu bodite še bolj budni opazovalci svojega življenja in prejeli boste znamenja angelske prisotnosti.

Angeli nam zelo radi sporočijo, da so ob nas, nas varujejo in nas vodijo. Njihovo bližino lahko prepoznamo po toplem občutku, najpogosteje ob levi ali desni rami. Včasih nam sporočilo posredujejo preko pesmi ali melodije, posebnega zvoka ali celo vonja po dišečem cvetju. Angeli nas presenetijo tudi s peresom ali drugim predmetom, ki nam nekaj pomeni ali ima za nas poseben pomen in vrednost.

Angeli na različne načine sporočijo svojo pristonost. Vedite, da vam bodo predali sporočilo na način, ki bo za vas najbolj razumljiv. Zato se ne obremenjujte, če ne slišite melodije, raje bodite sproščeni in si dovolite prejeti znamenje namenjeno prav vam.

Poskusite v tem dnevu tudi sami aktivno navezati stik z Angeli: napišite jim pismo, v katerem jih prosite za vodstvo, ali jim izrazite svoje želje. Povabite svoje osebne Angele, da se vam predstavijo in prejeli boste prav posebna znamenja. Lahko pa prosite katerega od Nadangelov, da vas v tem dnevu spremlja in vas podpira s svojo močno energijo. Prejeli boste njihovo pomoč in začutili njihovo močno energijo.

Angeli so tu za nas, da nas usmerijo v življenje, kjer se lahko izrazimo in smo to, kar smo – čudovita bitja. Naj bo ta dan tudi za vas poseben. Dovolite si čutiti Angele, da boste močneje čutili lepoto svojega obstoja.

Angeli nam sporočajo:

Dragi otroci, v današnjem dnevu smo ob vas še bolj intenzivno prisotni. Naš namen je predajati vam zavedanje, da smo ob vas in vam pomagamo voditi vaša življenja. V tem dnevu se zavejte, da smo ob vas in pomagali vam bomo prepoznati našo bližino. Prepustite svoje misli in goreča pričakovanja, sprostite se in odprite se prejemanju. Vse, kar prejmete, je za vas. Veliko ljubezni, ki si jo zaslužite. Sodelujte s seboj in svojimi mislim. Če se vam utrne posebna misel, ji sledite. Bodite zbrani v svojem svetu in dovoljujte si posebnih presenečenj, ki bodo v tem dnevu stopila do vas. Dovolite si prejeti, veliko vam bo dano!

Z ljubeznijo!

Angeli

Da bi se vas Angeli v tem dnevu resnično dotaknili in vam predali sporočilo za vaš osebni svet, vam Angelski dotik omogoča poseben stik z Angeli!

OBIŠČI www.angelski-dotik.si IN PREJMI ANGELSKO DARILCE na ta poseben dan!

Vsakdo, ki bo v tem dnevu obiskal spletno stran Angelskega dotika, bo prejel kanalizirano sporočilo enega od Nadangelov, namenjeno njemu.

Tjaša Dorelay, www.angelski-dotik.si

Kdo so Angeli in kako nam pomagajo

Angeli so ves čas ob nas

Kako navezati stik z Angeli?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri