Kanalizirano Velikonočno sporočilo 2017

Praznično kanalizirano sporočilo duhovnega učitelja Sandija Dolinarja

17. 4. 2017

Sprejmite se v svoji notranji samopodobi in zunanja samopodoba bo sledila vašim notranjim usmeritvam. Pokazala vam bo pravo pot, ko boste v stiski, osvobodila vas bo vseh starih bremen. Ko se sprejmete, predate napuh v svetlobo in sledite svojemu srcu. Odpuščajte, a ne za vsako ceno, saj je odpuščanje je Božji dar, in komur je položen v zibelko, nima nikoli težav s samim seboj. Ostali se morate naučiti odpuščati, najprej sebi, potem bližnjim in na koncu vsem ostalim.

Odpuščanje ni lahka pot. Breme zamer je včasih pretežko, zato se vedno ne znajdete v konfliktih situacijah. Ker včasih interesi prevladajo nad srcem, izbirate težje poti. Lažja pot je odpustiti sebi, se sprejeti, sprejeti posledice in odgovornost za nastalo škodo, se opravičiti in iti naprej neobremenjen z napuhom in egom.

Ego vas spaja z vašimi nasprotji in vam kaže poti, nasprotne od idealnih. A če premagate svoj ego na osnovi svoje ljubezni, vam bo pot posuta z rožami, tako v prijateljskih kot partnerskih odnosih.

Ravno odnosi so tisto, kar vas krepi iz dneva v dan. Na prvo mesto postavite razrešitev nesporazumov in napačnih dojemanj. Uredite najprej odnos do sebe, nato do vseh bližnjih. Odnosi vas približujejo ali oddaljujejo od vaše notranje samopodobe, ki je skupek vseh vaših dosedanjih dejanj; identificirajo vas kot Božje bitje ali kot bitje, polno nasprotij, tako do sebe kot bližnjih.

Bližnji vam lahko stojijo ob strani, ko začutijo vašo podporo in vašo pravilno usmerjenost.

Kadar zaidete na stran pota, se vam pravičnost tega sveta izmika; vsakdo dobi, kar mu pripada, če ne takoj, pa zagotovo v bližnji prihodnosti. Čas izravnave vesolja je nenehno prisoten in lovi vsako priložnost za izravnavo slabih in dobrih del. Lovi nasprotja v breme resnici in pokaže pravo pot vsakomur, ki se je pripravljen sprejeti, delati na sebi, odpuščati in najti mir v sebi kot popotnico na višje nivoje zavedanja in samozavedanja.

Samozavedanje je pot vase na osnovi iskrenosti in na osnovi vseh resnic, ki ste jih sprejeli ali ustvarili v sebi. Resnica je temeljna pot samospoštovanja, samosprejemanja, kakor tudi odpuščanja, ki je v teh dneh še posebej aktualno. Božja podpora je dana vsakomur, ki je pripravljen priznati lastne napake, se soočiti z njimi, kakor tudi s posledicami, in iti po poti na višjo raven zavedanja življenja, kakor tudi medsebojnih in partnerskih odnosov.

Pozdravlja vas Vaš brat Jezus, Parvati, Buda, Kristus, Krišna.

Bodite v miru. V sebi najdite tiste vrednote, ki si jih želite v svojih bližnjih, predajte jim jih in našli boste srečo tako v sebi kot v popolnosti človeštva, kakor tudi v popolnosti vesolja, ki se vam odmika le takrat, ko ne verjamete vase, ko ne sledite svojemu srcu in ne najdete miru v sebi, tudi ko je že čas za to.

Sandi, www.meditacija-sandi.com; www.deleroi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri