Duhovni pomen znakov, simbolov in števil 3. del - Duhovnost - Sensa.si

Duhovni pomen znakov, simbolov in števil 3. del

Hieroglifi nakazujejo usmerjenost v prejšnja življenja in potrebo po odpravi krivic. Osvobodimo se preteklosti in polpreteklosti in ne razmišljajmo več o njej, saj nas le sedanjost in usmerjenost v višje cilje našega življenja postavlja na pravo pot notranjega razuma in razdajanja notranje moči.

12. 9. 2012

Ko se zapiramo vase, odteka naša notranja moč in dobri medsebojni odnosi se nam izmikajo iz naših rok. Potrudimo se biti dober oče in mož ali  mati in žena in blaginja vnebovzetja dobrih medsebojnih odnsov se nam bo približala. Ko skrbimo le zase, se zapiramo v svoj krog energij in notranja moč odteka tja, kjer je ne želimo uporabljati, v nenadomestljivo potrebo po samopohlepu in notranjem izražanju vsega, kar nas oddaljuje od samega sebe.

Poglejmo še nekaj drugih znakov. Ko sanjamo samo živali, to nakazuje tudi željo po večji zaščiti v vsakdanjem življenju, saj nas živali varujejo in nam prinašajo notranjo umirjenost. Ko sanjamo določene znake ali like, nas osvobajajo vsega, česar nočemo več v svojem življenju, in nam nakazujejo novo pot naprej. Trikotnik ponazarja notranjo moč, kadar se razdajamo za druge.

Kvadrat je znak moči, ko jo začutimo v sebi in predstavlja trdne temelje naše samozavesti. Nakazuje potrebo po spreminjanju določene ureditve v našem življenju in potrebo po postavljanju konkretnih ciljev. Petkotnik označuje potrebo po spreminjanju notranje ureditve življenja, saj že označuje večplastnost našega delovanja, želi nam pokazati pot umirjenosti in notranjega poguma. Šestkotnik nakazuje učinkovitost v vsakdanjem življenju, pri reševanju naših težav in nas usmerja na tisto pot, po kateri bomo najlažje dosegli svoje cilje, ko se sprejmemo v svoji notranjosti. Osmerokotnik ponazarja večplastnost naših odločitev in nakazuje pot v višjo dobo medsebojnih odnosov.

Potrudimo se biti boljši iz dneva v dan in v sebi najdimo tisto zadovoljstvo, ki nas osvobaja starih odprtih ran in zacelimo rane v našem srcu, kajti le čisto in močno srce nas pelje nasproti Božji ureditvi v nas samih.

Če velikokrat sanjamo znane osebnosti v našem življenju, to ponazarja željo po moči in notranjem zadovoljstvu, če sanjamo svetovno znane osebnosti, nakazuje željo po slavi in nezadovoljstvo s trenutnim statusom. Če sanjamo zvezde ali druge planete, v sebi iščemo, kar nam še manjka in prosimo za duhovno podporo za vse, kar si želimo v svojem srcu. Določene zvezde ponazarjajo simbiozo duhovnega in fizičnega življenja in nas postavljajo na pot resnice. Če sanjamo otroke, želimo povečati radost v našem življenju, saj nam kažejo nedolžnost v vsakdanjem življenju in nam odpirajo pot resnice. Ko se zapiramo vase v medsebojnih odnosih, se odprimo resnici v sebi in najdimo pot, ki nam daje upanje na boljši jutri. Potrudimo se razrešiti vse odprte zadeve v medsebojnih odnosih in v sebi najdimo upanje na simbiozo duha tudi v partnerskem odnosu.

Neznani predmeti v sanjah nakazujejo izgubljene vrednote, ki si jih želimo v svojem srcu, a se nam odmikajo iz vsakdanjega življenja, saj sreče ne iščemo v sebi, ampak tam, kjer ne moremo najti pot zadovoljstva v sebi. Notranja moč izvira iz nas samih in nam odpira čustvene rane, ko je nujno da se postavimo na pravo pot medsebojnih odnosov, kajti večina naših težav izvira iz odnosov do sebe in do drugih. Odprimo se ljubezni v sebi in sprejmimo vse, kar nas moti, tako bomo našli rešitve še tako nerešljivih zadev.

Kača ponazarja željo po notranjih spremembah in ponazarja spremembe, ki izvirajo iz naše okolice. Če nas želi pičiti, se umaknimo iz kroga ljudi, ki nas ogrožajo v vsakdanjem življenju. Sonce ponazarja notranjo moč in usmerjenost vase in pritok nove moči v naše življenje. Osmica kot znak neskončnosti nas povezuje z višjim ciljem našega življenja in prinaša novo duhovno moč v naše življenje in nas postavlja na pot notranjega razuma in notranje moči v kritičnih odločitvah našega življenja.

Potrudimo se v sebi najti moč, ki je potrebna da se zoperstavimo vsem skušnjavam in se odprimo notranji ljubezni, saj tudi če nas vsi zapustijo iz svoje želje po sebičnosti, nas Bog čuva v našem srcu in v naše življenje pošilja Angele in Bogove, ki nas varujejo na preizkušnjah vsakdanjega življenja, vsakega na svojem nivoju, tako kot si zaslužimo v svojem srcu in pri razdajanju samega sebe višjim ciljem našega obstoja. Kdor želi postati eno z Bogom, se mora odpreti svoji notranji moči in ljubezni v sebi in v svojem srcu začutiti olajšanje spreobrnenja, povezanost s celotnim stvarstvom, kajti Bog nas osvobaja vseh krivic, ko se znamo postaviti zase na pravilen način in znamo pomagati drugim nesebično, v želji po boljši ureditvi sveta in po notranjem miru v srcu vsake osebe, s katero si delimo košček na tej naši prelepi deželi.

Pisano po nareku Mihaela, Rafaela, Gabriela in Uriela

Sandi

www.meditacija-sandi.com; www.facebook.com/meditacija.sandi

Duhovni pomen znakov, simbolov in števil 1.del

Duhovni pomen znakov, simbolov in številk 2. del

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri