29. julij 2013: Zvezda Tetrahedron, energetski portal globalnega miru in razsvetljenja

29. julija se bo zgodila zelo redka zvezdna konfiguracija: Davidova zvezda ali Zvezda Tetrahedron. Predstavlja energetski portal v subtilnejše ravni bivanja, ki nas bo dvignil na spirali življenja, če se mu bomo zavestno prepustili. 

29. julija 2013 bo na nočnem nebu zvezdna konfiguracija Davidova zvezda, katere sveta geometrija odpira energetski portal na višje ravni bivanja. (foto: Profimedia) Profimedia
29. 7. 2013

Zvezdo Tetrahedron sestavljata dva velika trigona (eden v elementu vode in eden v elementu zemlje - oba ženska principa), zato se imenuje tudi veliki sekstil ali zvezda Tetraherdon. V sveti geometriji se imenuje zvezda Tetraherdon, šest-stranska zvezda, v duhovnem ali metafizičnem jeziku pa se imenuje Merkaba (energetsko svetlobno telo planetarnega nivoja). Sveto geometrijo Davidove zvezde pozna veliko tradicij in vsebuje veliko simbolike. 

Ta sveta geometrija, ki se bo zgodila na nebu bo odprla portal energije, ki ga bodo lahhko uporabili tisti, ki se bodo odločili za to. V tem je ključ - zavestno odločiti se za sodelovanje s kozmičnimi energijami. Imamo svobodno voljo, ki jo lahko uporabimo za svoj razvoj ali pa ne. Vse je odvisno od nas. 

Energetski portal odpira vrata v subtilne sfere bivanja in da bi se lahko uglasili z njim, potrebujemo le sproščeno zavest. Pomembno je najti trenutek povezanosti, molitve.

Zanimivo je dejstvo, da se je Davidova zvezda nazadnje zgodila 7. februarja 1945 - ob koncu 2. svetovne vojne.

Priložnost za dvig na višjo raven, v globljo dimenzijo bivanja

Davidova zvezda se imenuje tudi Merkaba. Merkaba pomeni božansko svetlobno plovilo, ki so jo in jo še vedno uporabljajo vnebovzeti mojstri, da bi se povezali s tistimi, ki so v stiku z višjimi ravnmi. V antični egipčanščini "mer" pomeni svetloba, "ka" pomeni duh in "ba" pomeni telo. Mer-ka-ba pomeni torej duh/telo obkrožen z okoli svoje osi vrtečimi se polji svetlobe (kolesa v kolesih), spiralami energije (kot v DNK), ki prenašajo duha/telo iz ene dimenzije v drugo.

V hebrejščini merkaba pomeni vozilo ali kočija. To vozilo potrebujemo za potovanja med dimenzijami. Geometrijski vzorec, ki sestavlja zvezdo Merkabo so poznali in uporabljali civilizacije v Atlantidi, Lemuriji, Tibetu in Egiptu. 

Potovanja med dimenzijami plujejo na valovih ženske energije

Oba elementa, v katerih nastane aspekt Davidove zvezde sta v ženskih, yin elementih (voda in zemlja). Astrološko to pomeni, da nam bo portal omogočil, da prinesemo subtilno, duhovno v otipljivo obliko.

Merkaba je zvezdni portal, skozi katerega se lahko manifestira subtilna inspirativna energija, ki ustvarja plodovito izkušnjo zemeljskega življenja na planetarnem nivoju. Popolnoma brez truda lahko združimo naša višja občutja in fizične občutke. Davidova zvezda prinaša velik potencial za ravnovesje in harmonijo božanske ženske in božanske moške energije. 

Duhovno sporočilo portala je, da potrebujemo Zemljo, njeno plodnost, ki nam zagotavlja izkušjno človeškega življenja, ki prinaša pomembno duhovno učenje. Prav tako pa nas opozarja, da je naš izvor drugje, v duhovnem svetu in da moramo biti z notranjim bitjem vedno zasidrani v našem dušnem domu

Aspekt Merkabe nam torej prinaša možnost, da v vsakdanjem življenju fizično izkusimo radost, blaženost ter povezanost z našo Dušo. Le-ta nas lahko dvigne na višjo raven.

Davidovo zvezdo potrebujemo, da odpre vrata višji plodni energiji, da se močneje izlije v fizično realnost. Nove frekvence se že izlivajo tistim, ki so občutljivi in odprti za te spremembe. Merkaba nam omogoča z višjo energetsko frekvenco zrahljati gostoto našega bivanja ter tako vzpodbuditi zdravljenje in evolucijo. 

napisala: Ana Drevenšek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri