Življenje in smrt, zavest ali duša – tostran in onkraj

Duša ve, kar naš um še ne… Zato je vzpostavljanje vezi z (nad)dušo ali zavestjo morda naše najpomembnejše tuzemeljsko opravilo. Še več – nuja! Poznati dogovore naše duše z drugimi dušami (sebstvi), pa razumeti svojo pot (karmo), je pomembno vodilo, poučno in navdihujoče, predvsem pa imenitno orodje za lahkotnejše bivanje!

Življenje in smrt, zavest ali duša – tostran in onkraj (foto: profimedia) profimedia
10. 1. 2018

dr. Mira Omerzel – Mirit in Tine Omerzel Terlep ob podpori ansambla VEDUN (Ansambel Vedun)

CIKEL DELAVNIC / INTENZIVOV S STARODAVNIMI INICIACIJAMI, OBUJANJEM DUHOVNIH MODROSTI IN MISTERIJEV ŽIVLJENJA
INVENTURA DRUŽINSKIH IN KOLEKTIVNIH VZORCEV
ob podpori modrosti Slovanov in kultur sveta
potovanje iz nesrečnosti, bolečine in siromaštva v harmonijo, radost in blagostanje

Sobota, 13. januar, 16.00 – 20.00
MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana

V letu 2017/2018 vsako drugo soboto v mesecu.

Slabe navade in razvade ter razdiralni družinski in kolektivni vzorci so zelo ovirajoči. Običajno se jih naučimo že v otroštvu. Prevzamemo jih brez razmišljanja in preverjanja, oblikujejo pa naša življenja, odzivanja in ravnanja, našo srečo in nesrečo ter odnose … Zelo težko jih je odpraviti. Pa jih je treba, saj je vredno. Kakšni so ti vzorci, kje se zrcalijo, zakaj in kako jih odpraviti – to so teme letošnjih intenzivov. Obstajajo načini, da odkrijemo nezavedne primanjkljaje, da razgradimo in popravimo škodo, ki se je najverjetneje dogodila že v zgodnjem otroštvu. Odvrzimo breme in se prepustimo ljubeznivejšemu in bolj radostnemu bivanju. Razprimo pritajene sposobnosti in vse razsežnosti lastnega bitja. Tečaje spremljajo tudi duhovne kozmične zvočno-energijske kirurgije na posamezne teme, a te so drugačne od četrtkovih vsesplošnih kirurgij.

Mirit nas uči prepoznavati zakonitosti življenja in zavedajoče popravljati, kar ne velja ali nas boli, pa prepoznavati popačenosti in izkrivljenosti bivanja ter dovolj ljubeče živeti. Učimo se, vse dokler ne dosežemo »prebujene« zavesti ali zavesti enosti, moči brezpogojne ljubezni duše.

Tokrat bo na vrsti: 
4. ŽIVLJENJE IN SMRT, ZAVEST ALI DUŠA – TOSTRAN IN ONKRAJ
Spoznajmo zakone življenja in sebe, svetove resničnosti in esence zavesti ali duše …

Ko z zavestjo ali dušo prestopimo meje fizičnega (3. dimenzije), pričnemo izkušati onstransko ali svetove onkraj; višje dimenzije resničnosti in duhove sveta. Ti svetovi so nadvse vabljivi, saj nam omogočajo spoznavanje in doživljanje brezčasnega in brezmejnega. Delčki tostranskega in onstranskega se nato vse bolj sestavljajo v celoto. Zato tudi polnejše in vse jasneje občutimo krogotok življenja; tokove življenja in smrti. V bližini smrti in v zasmrtju spoznamo bitnost življenja.

Našteti rodovi in modri različnih kultur ter civilizacij so se spraševali, v čem je smisel življenja? Enako se sprašujemo še dandanes. Zdi se, da smo nekako določeni z iskanjem lastnega namena. Duša ve, kar naš um še ne… Zato je vzpostavljanje vezi z (nad)dušo ali zavestjo morda naše najpomembnejše tuzemeljsko opravilo. Še več – nuja! Poznati dogovore naše duše z drugimi dušami (sebstvi), pa razumeti svojo pot (karmo), je pomembno vodilo, poučno in navdihujoče, predvsem pa imenitno orodje za lahkotnejše bivanje! 

Cikel vseh devetih delavnic/intenzivov se izteče v juniju 2018. Možen je tudi obisk posameznih delavnic.

Prijave obvezne najkasneje tri dni pred začetkom delavnice po elektronski pošti na naslov: prijave@veduna.si.

∞ Cena posamezne delavnice: 80€ (60€ upokojenci, redni študentje in dijaki)
∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje. Prinesite tudi svoje očiščene kristale za delo (kamena strela, roza kvarc ali ametist) in majhno daritev (cvet in sadež) za poklon prednikom.
∞ Priporočamo obisk vseh devetih delavnic v letnem ciklu, vendar je možen tudi obisk posameznih delavnic.
∞ Povezava na spletno stran delavnic/intenzivov: http://veduna.si/intenzivi.htm
∞ Povezava na program dejavnosti katedre Veduna (Termini tečajev in delavnic): http://veduna.si/program.htm#IN

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri