Tinka Tonka Flavtofonka in neandertalčeva piščal iz Divjih bab na gradu Snežnik (2. junij)

Vabljeni na predstavo in razstavo “Tinka Tonka Flavtofonka in neandertalčeva piščal iz Divjih bab“, ki bo na gradu Snežnik, v soboto, 2. junija 2018, ob 18.00.

27. 5. 2018

Glasbenica Tinkara Kovač in ilustratorka Kiki Klimt bosta predstavili svojo prvo skupno knjigo iz serije Flavtofonija. Na ogled bodo izvirne ilustracije in ob tej priložnosti bomo lahko uživali tudi v krajšem koncertu oziroma predstavi o Tinki Tonki. Prisrčno vabljeni!     

Vstop prost.

Razstava bo na gradu Snežnik na ogled do 31. avgusta 2018.


 “Tinka Tonka Flavtofonka in neandertalčeva piščal iz Divjih bab“  je del večjega projekta pod imenom Flavtofonija, in bo istočasno predstavljena v Muzeju Cerkno, kjer bo razstavljen v sklopu dogodkov posvečenim turističnim lokacija na tem območju.
Otvoritev bo dan prej, 1. junija 2018 ob 19.00.

Dogodek pa je tudi uvodnik v koncert Tinkare Kovač in orkestra Flavtofonija, ki bo v drugi polovici avgusta na Šebreljah - Šebrelje II.

Slikanica Tinka Tonka Flavtofonka in neandertalčeva piščal iz Divjih bab je prva v zbirki Flavtofonija. V prvem delu knjige je kratka pravljica o neandertalki Tinki Tonki, ki se rodi v jami Divje babe in se nauči igrati na neandertalčevo piščal. V drugem delu knjižice je zemljevid, časovnica, kdaj je bila piščal narejena, sledi opis raziskovalcev piščali, kakšne so tehnične zmogljivosti piščali, kako se nanjo igra. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri