Pridružite se nam v brezplačni meditaciji na daljavo ZAČUTI ENERGIJO

V nedeljo, 25. oktobra 2015 ob 19. uri se bomo bralci revije Sensa in uporabniki spletnega mesta Sensa.si ponovno združili v brezplačni meditaciji na daljavo, ki smo jo poimenovali ZAČUTI ENERGIJO.

21. 10. 2015

Meditacijo bo vodil Sandi Dolinar, ki že 15 let vodi skupinske meditacije v Kranju in Mariboru. S svojimi duhovnimi sposobnostmi Sandi pomaga razsvetljevati ljudi in jim daje iztočnice za potrebne spremembe na poti osebne transformacije.

Izkušnje so pokazale, da se tisti, ki obiskujejo njegove meditacije, začnejo intenzivno spreminjati na bolje, da z delom na sebi rastejo in nadgrajujejo svoje življenje. Sandi pravi, da je vsak dan, preživet v ljubezni in ob duhovni podpori, lepši, saj vse bolj postajamo to, kar si v svojem srcu želimo.

Namen meditacije ZAČUTI ENERGIJO je notranje sproščanje, umirjanje, povečan stik s seboj in osvetljevanje duhovnih poti.

Pridružite se meditacijam

Meditacijo bomo izvajali redno, tri-krat mesečno, o podrobnih terminih vas bomo sproti obveščali. 

Če se nam želite pridružiti v meditaciji na daljavo, se prijavite prek obrazca na tej spletni strani. Na vaš e-naslov boste dobili posebno povabilo z navodili o meditaciji, ki jim sledite. Prijava je potrebna zgolj enkrat. Tisti, ki ste se že prijavili za prvo meditacijo, boste navodila avtomatsko prejeli na vaš e-naslov.

Zapisi o meditaciji na daljavo ZAČUTI ENERGIJO

 • Moji občutki po meditaciji so skoraj neverjetni. Na začetku sem pomislila, da iz tega ne bo nič, nakar se mi je nenadoma obraz razlezel v nasmeh, naslednji trenutek so sem mi vsa čustva pomešala, veselje, žalost, smeh, jok,ki jih nisem mogla kontrolirat, začutila sem solze na svojih licih, ki so kar tekle in to je trajalo kar nekaj minut, potem pa ta občutek blaženosti in lahkotnosti, z eno besedo zadovoljstvo, kot da se mi je odkotalilo nekakšno breme.Neverjetno, še sedaj ne morem verjeti, da je to mogoče, pa je. Lahko rečem samo HVALA. Marjana
 • Najprej sem začutila na sredini obeh dlani toploto, kasneje v obeh stopalih. Šele proti koncu se mi je toplota razlila po celem telesu. Kakšnih uvidov, posebnih misli, ki bi jih ozavestila, nisem začutila. Moj um se ni hotel povsem izklopiti... hihi. Hvala za meditacijo, Matea
 • Udeležila sem se meditacije ZAČUTI ENERGIJO. Bila je zelo lepa izkušnja. Z lahkoto sem se sprostila, um se je umiril, začutila sem svojo prisotnost v celotnem fizičnem telesu in spremljala odpiranje čaker 1., 2., 3. in nazadnje 4., ki se je zelo odprla. Začutila sem hvaležnost, povezanost, širino bivanja, popolno zavestno prisotnost v mojem fizičnem telesu. Tu se je verjetno 15 minutna meditacija končala. Zavestno sem se odločila, da nadaljujem in prosila prisotne enegije za podporo. Z zavedanjem sem ostala v srčni čakri. Prišla sem do blokade "nesprejemanja sina". Že nekaj časa se mi je pojavljala, ozavestila sem, kaj jo je povzročilo, vendar sem v tej meditaciji bolečini dovolila, da se je pokazala v celoti. Začutila sem ljubezen, hvaležnost. Globlje v srčnem centru sem zagledala malo bitje v meditaciji.Bila sem jaz... Nežno sem se poslovila in se vrnila v čas in prostor. Iskreno sem hvaležna energiji življenja za bivanje, za zavedanje in g. Sandiju, ki mi je omogočil to izkušnjo velika HVALA. 
 • Res sem začutila energijo, te vibracije so zakon. Hvala lepa za to izkušnjo:):)
 • Po meditaciji sem se počutila sproščeno in bila sem spočita. 
 • Udeležila sem se že kar nekaj meditacij z drugimi, vendar se nisem mogla nekako sprostiti oz. ni bilo, kot bi pač moralo biti. Ta meditacija pa je bila zares dobra, se je kar dogajalo na začetku, potem pa mirno steklo in še kar lepo delovalo naprej. Hvala. 
 • Zanimivo. Okoli ust so se pojavili mravljinci. 
 • Moji občutki ob tej meditaciji so bili zelo močni. Najprej le toplota v glavi, nato pa po celem telesu, čez nekaj trenutkov se mi je začelo mravljinčenje v celi desni polovici telesa (desna stran glave, desna stran trupa in desne okončine), zdaj, ko to pišem, občutim desno stran telesa...hm..., kot da bi nekaj odpadlo, kot rahla bolečina, vendar je v telesu lažji občutek.
 • Ne vem, kako se mi bo to pokazalo v življenju, vendar se na nek način v celoti počutim lažja. Hvala.
 • Želel sem vam sporočiti, da sem med meditacijo občutil po telesu mravljinčenje, težkost, otopelost, toploto in mrazenje, energijo pa sem občutil tudi kot nežno in ljubečo, pretakajočo se po celem telesu in okoli mene. Dotaknila se me je ena misel: vsi smo v miru, svet je mir. Hvala. Bodite lepo!
 • Vzela sem si čas danes ob 19-ih. Ko sem se dokaj umirila, nisem čutila nog in rok in postalo mi je zelo toplo. Na koncu bi lahko zaspala. Tako je bilo z mano. Hvala vam.
 • Iz srca hvala za to močno čustveno doživetje. Bilo je neopisljivo čudovito.
 • Čutiti je bilo zelo močen pretok energije in umirjenost. Hvala.
 • Med meditacijo sem morala nekajkrat zakašljat, ne vem zakaj. Sedaj se počutim dokaj mirno. Hvala.
 • Občutki so bili prijetni. Na prstih rok sem čutila ščemenje, kasneje pa na dlani, kot bi skozi moje dlani šel slap nečesa.
 • Sem mlada mamica in v petek nisem imela varstva, pa sem se usedla kar v dnevno sobo in zaprla oči, hčerka pa se je igrala poleg. Že po nekaj sekundah sem začutila zelo močno energijo, take pri Sandiju na meditacijah redko doživim. Meditirala sem lahko le kakšne 3 minute, potem mi je hčerka pričela lezti v naročje in sem morala prekinit. Samo to sem vam želela povedati, da zadeva deluje, in to precej močno. Iskreno se veselim prihodnjega druženja oz. meditiranja na daljavo :))
 • Meditacija je bila čarobna. Najlepša hvala, da ste nam to omogočili.

O Sandiju Dolinarju

Sandi Dolinar je avtor štirih knjig in energetskih kart, v katerih opisuje, kako najti pot do samega sebe in kako najti prava izhodišča za potrebne spremembe v svojem vsakdanjem življenju.
Več informacij na: www.meditacija-sandi.com

Da pa se ljubezen širi tudi na tiste, ki ne obiskujejo njegovih meditacij, je poskrbel z novo kozmetično linijo De Le Roi, ki prinaša svežino na področju lepote in nege
Več informacij: www.deleroi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri