Planetarna iniciacija – VENERA / Učenje zemeljske in kozmične ljubezni

Venera je planet ljubezni. Čislana je v vseh kulturah in v vseh časih, saj si vsi želimo pridobiti njenih darov. Venera nam razširja vpogled v življenjska dogajanja. Vibracije ljubezni premikajo svet in ga urejajo...

Planetarna iniciacija – VENERA / Učenje zemeljske in kozmične ljubezni (foto: profimedia) profimedia
13. 2. 2018

Katedra Veduna vas vabi na planetarno iniciacijo Venere. Na kozmično - planetarnih iniciacijah sprejemamo univerzalne vibracije potrebne za življenje in (samo)razvoj.

Vadbeni center MaxxFIT, Ulica Jožeta jame 14a, Ljubljana
Četrtek, 15.2.2018 
od 18:30 - 21:30 

V. Planetarna iniciacija – VENERA / Učenje zemeljske in kozmične ljubezni

Venera je planet ljubezni. Čislana je v vseh kulturah in v vseh časih, saj si vsi želimo pridobiti njenih darov. Iniciacija Venere je ena najlepših. Razširja nam vpogled v življenjska dogajanja. Planet Venera zasije na Nebu v dveh oblikah: kot zvezda Jutranjica in kot zvezda Večernica. Ko se pojavi na Nebu pogosto nakaže posebno astronomsko konstalacijo, tudi začetek novega plodonosnega cikla in setev. Venera vsak dan izgine iz našega vidnega polja, se izgubi oz. umre v temni noči ter se zopet rodi na Nebu. V našem življenju. Njene vibracije so blage, a izredno močne. Navdihujejo nas za lepoto in nas prebujajo. Vibracije ljubezni premikajo svet in ga urejajo ter nam širijo duha. V Venerinem ljubeznivem stanju vidimo in razumemo več ter smo prodornejši in učinkovitejši …
-----
Kozmične-planetarne iniciacije nas seznanjajo s frekvenčnimi vplivi oziroma darovi s Sonca, Lune, Venere, Jupitra, Marsa, Saturna, Merkurja, Urana, Plutona in Neptuna. Človek je z vsem, kar mu prinaša življenje, v svojem bistvu sicer vedno "rojen pod srečno zvezdo". Če kaj še ni dovolj dobro, seveda niso krivi planeti in zvezde, a je dobro, da se seznanimo z njihovimi vplivi, podporo ali nezaželjenimi učinkovanji. Tudi sodobna znanost se spet vrača nazaj k razumevanju kozmičnih in medplanetarnih vplivov na snovni in nesnovni svet. Sicer pa nam o tem na svoj poetičen način govorijo že stari miti različnih kultur našega planeta. Kozmična valovanja deujejo na vse, kar biva na Zemlji. Občutljivejši različna kozmična valovanja tudi občutijo. Če Luna lahko dvigne vodno gladino in človeka iz postelje, da se brez zavedanja giblje, ker sledi svojim nezavednih vsebinam, že mora biti za tem velika moč. Ne bodimo vendar slepi in neobčutljivi! Raje si razširimo zavedanje o nevidnih ustvarjalnih, podpirajočih ali na videz ovirajočih silah. Pa bomo zmogli lahkotneje jezditi na tokovih življenja, na komajda zaznavnih valovih Stvarjenja in vsakodnevnega ustvarjanja. Življenje je izjemen dar, ki prinaša dragoceno učenje o njegovem Namenu. O težko dojemljivi Bitnosti.

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si.

∞ S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

∞ Prispevek: 60eur (40eur za upokojence in študente) 

∞ Več informacij o posameznih iniciacijah najdete na naslovu http://www.veduna.si/kozmicne.htm.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri