Manifestacija 2013 – izberite prave smernice za 2013

Vstopili smo skozi vrata nove zavesti in čas je, da se podate po poti svojega Srca. V nedeljo, 6. januarja 2013, ob 18.00 v hotelu Plaza, BTC City, spoznajte smernice za leto 2013, ozavestite, kakšni so izzivi in darovi, s katerimi se boste soočali in jih v tem letu lahko prejemali.

2. 1. 2013

Pred vami je leto, ki bo postavilo pod drobnogled vaše odnose vseh vrst, vrednote in lastno vrednost. Zdaj ne bo usmiljenja za vse tiste, ki svojih temeljev niste postavili in niste sprejeli svoje odgovornosti. To bo leto, v katerem se boste lahko ločili, če še vedno vztrajate v odnosih, ki niso za vas, morda boste obžalovali nekatera dejanja, ki ste jih naredili v preteklem letu, in boste zdaj delali na tem, da bi jih popravili.

Lahko se boste poročili, spoznali nove ljudi, s katerimi boste ustvarili pomemben trajen odnos, ali pa se dobesedno srečali s svojo 'usodo' ...

Leto povezovanja s pravo duhovno družino

To bo leto povezovanja z vašo pravo duhovno družino in aktivacija vašega duhovnega poslanstva. Je leto priprave, ki vas bo skozi celo leto soočalo z izzivom Izbire, med eno in drugo smerjo, osebo ali situacijo ... Pred vami bodo nove smernice in mnogo poti ... Kam natanko? Izbira bo vaša.

Vpogled v leto 2013

Shana vam bo na srečanju, ki bo podprto z izjemnim glasbenim repertoarjem skupine Shamballa in gongi Romana Gostiše, zaupala korake manifestacije, predstavila časovnico, kdaj so ugodna in plodna obdobja za kreiranje, kako leto v praksi zmanifestirati, da bo čim boljše, in čemu je treba posvečati pozornost zdaj. Ta trenutek je namreč zelo pomembno, kako in čemu posvečati svojo pozornost in kakšne so nove priložnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri