Inventura družinskih in kolektivnih vzorcev

Razdiralne družinske vzorce je težko odpraviti. Pa jih je treba, saj je vredno.

Inventura družinskih in kolektivnih vzorcev (foto: profimedia) profimedia
11. 10. 2017

DIMENZIJE RESNIČNOSTI, DVOJNOST IN MOŠKO-ŽENSKI LOGOS

Vabljeni na cikel devetih tečajev (delavnic/intenzivov) katedre Veduna z naslovom INVENTURA DRUŽINSKIH IN KOLEKTIVNIH VZORCEV in KIRURGIJA
ob podpori modrosti Slovanov in drugih kultur
potovanje iz nesrečnosti, bolečine in siromaštva v harmonijo, radost in blagostanje

Slabe navade in razvade ter razdiralni družinski vzorci so zelo ovirajoči. Običajno se jih naučimo že v otroštvu. Prevzamemo jih brez razmišljanja in preverjanja, oblikujejo pa naša življenja, odzivanja in ravnanja, našo srečo in nesrečo ter odnose … Zelo težko jih je odpraviti. Pa jih je treba, saj je vredno. Kakšni so ti vzorci, kje se zrcalijo, zakaj in kako jih odpraviti – to so teme letošnjih intenzivov katedre Veduna. Obstajajo načini, da odkrijemo nezavedne primanjkljaje, da razgradimo in popravimo škodo, ki se je najverjetneje dogodila že v zgodnjem otroštvu. Odvrzimo breme in se prepustimo ljubeznivejšemu in bolj radostnemu bivanju. Razprimo pritajene sposobnosti in vse razsežnosti lastnega bitja. Tečaje spremljajo tudi duhovne kozmične zvočno-energijske kirurgije na posamezne teme, a te so drugačne od četrtkovih vsesplošnih kirurgij.

Prvi intenziv iz letošnjega cikla bo v soboto, 14.10. od 16:00-20:00 na temo DIMENZIJE RESNIČNOSTI, DVOJNOST IN MOŠKO-ŽENSKI LOGOS. 

Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

Tečaj je namenjen boljšemu dojemanju, kako razmišljajo in delujejo ženske, kako pa moški.
∞ Povezava na spletno stran: http://veduna.si/intenzivi.htm#b
∞ Povezava na program katedre Veduna: http://www.veduna.si/program.htm#IN
Prijave so potrebne (najkasneje 3 dni pred začetkom delavnice) na: prijave@veduna.si, prispevek je 80€ (s popustom za študente in upokojence 60€), pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje. Prinesite tudi svoje očiščene kristale za delo (kamena strela, roza kvarc ali ametist) in majhno daritev (cvet in sadež) za poklon prednikom.
∞ Priporočamo obisk vseh devetih delavnic v letnem ciklu, vendar je možen tudi obisk posameznih delavnic.

Facebook stran: Katedra Veduna 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri