Glasbena meditacija s skupino Shamballa

Skupino Shamballa bralci Sense zagotovo že poznate. Gre za zasedbo, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

Glasbena meditacija s skupino Shamballa (foto: shamballa) shamballa
4. 11. 2018

Pridružite se Shamballi na jesenskem glasbenem popotovanju skozi mantre in sufijske napeve ter sproščanju ob zvočni kopeli in čantanju, ki s bo odvijalo v četrtek, 8. novembra od 20h dalje v Studiu Eviana (Trzin).

Vabljeni na čudovit glasbeni dogodek na katerem so obiskovalci tudi ustvarjalci. Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je prav skupinsko petje manter, katerega učinek lahko občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

Več informacij o dogodku in prijave nanj tukaj.

O SHAMBALLI

Shamballa so  leta 2014 so izdali istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram. Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku leta 2018 pa je izšla Shamballina tretja plošča z naslovom 108.

Vabljeni!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri