Glasbena meditacija - Portal 12-12-12 (Shana, Shamballa in Roman Gostiša)

V sredo, 12. decembra 2012 ob 18h v Parinama centru v Ljubljani.

28. 11. 2012

Portal 12-12-12 in pomen dogodka

Dogodek je posvečen odpiranju kozmičnega portala 12-12-12, ki je prehod, saj bo z energetskega stališča pomembnejši tudi zato, ker bo kot priprava na vse, kar se bo zgodilo na 21.12.2012. Oba datuma, 12.12.12 in 21.12.12 sta božansko povezana. Zato tako, kot boste »odprli vrata na ta dan«, tako boste videli svet naprej. Z drugimi besedami, pomembno bo tisto, kaj boste počeli na ta dan in kje, predvsem pa, koliko boste zavestno prisotni v trenutku. Na ta dan bodo položena Semena v vašo prihodnost, saj se bo v nadaljevanju vse postavljalo in kreiralo na podlagi Semena, ki ga boste zasadili na ta dan, torej 12.12.12.

Shana vam bo na dogodku predstavila obdobje, v katerem smo, kaj lahko naredite zase in podala smernice za naprej. Vodila bo tudi skupinsko meditacijo. Glasbeno meditacijska skupina Shamballa bo pričarala magično vzdušje skozi prepevanje manter v sodelovanju z Romanom Gostišo, ki bo igral gonge. Gong Zemlje odpira srčno čakro, gong Kirona pa zdravi bolečino. Ta energija nas bo skozi skupinsko vibracijo napolnila, povezala s svetlobo in nam dala moč, da vstopimo skozi vrata nove zavesti v novo resničnost.

 Več infomacij

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri