Energijsko zdravljenje: INFINITY ALIGNMENT

Jean Marc Degioanni je mednarodno priznan zdravilec, naravno obdarjen s sposobnostjo za energijsko zdravljenje. Je utemeljitelj metode energijskega zdravljenja »INFINITY ALIGNMENT«, ki deluje na fizični, čustveni in duhovnih ravneh. Njegove terapije dopolnjujejo tradicionalno medicino.

28. 3. 2017

Že od mladih let dalje Jean Marc kanalizira informacije od svojih vodnikov, ki mu sporočajo, kako na naraven način uravnovešati in ponovno vzpostaviti fizično, čustveno in duhovno zdravje in blagostanje. Jean Marcova senzibilna narava omogoča bitjem iz subtilnih svetov, da brez težav predajajo na zemeljsko raven svoje znanje o tem, kako pomagati ljudem, živalim, okolju in bivalnim prostorom.

Človeška bitja, tudi tista, ki so že zelo napredovala na svoji duhovni poti, še vedno delujejo iz svojega fizičnega telesa. Zato je fizičnemu telesu, temu dragocenemu domovanju duše, treba izkazovati spoštovanje, vso potrebno pozornost in nego na vsej poti skozi zemeljsko življenje.

Jean Marca je sposobnost zaznavanja in zajemanje znanja iz nevidnih svetov in obravnavanje vidnega, pojavnega sveta z enako spoštljivostjo, vodilo na pot holističnega študija.

S prirojeno sposobnostjo dojemanja narave in zakonov življenja, je Jean Marc študiral naturopatijo, transformacijski zdravilni sistem »Life Alignment«, iridiologijo in nutricionistiko. Uradno kvalifikacijo naturopata je dosegel leta 2012, nutricionista pa leta 2013.

Jean Marc je na osnovi kanaliziranega znanja leta 2012 razvil metodo zdravljenja, ki jo je imenoval »INFINITY ALIGNMENT«, leta 2016 pa je osnoval šolo zdravljenja po tej metodi.

Metoda zdravljenja »Infinity Alignment« (v nadaljevanju metoda IA) deluje z duhovne, energijske in fizične razsežnosti univerzuma. Preko povezave s tokom iz neskončnega vira informacij v brezmejnem polju univerzalne zavesti, ki nam je v vsakem trenutku na voljo, nam je omogočeno kanalizirati informacije skozi hipofizo in jih usmerjati na blokade v subtilnih telesih in čakrah. Z energijskim delovanjem blokade odpravljamo in ponovno vzpostavljamo ravnovesje oziroma izravnavo z izvirnim stanjem v univerzumu.

Pri tej metodi gre za uporabo kombinacije energijske zdravilne tehnike in energijskih kart – vortex cards, ki jih pri uporabi s holističnega vidika prilagajamo potrebam in stanju obravnavanega posameznika. Metoda IA spoštuje in obravnava posameznika kot del celote življenja, upoštevajoč njegovo zdravstveno stanje, način prehrane, energijske strukture, vpliv prednikov, odnose s pomembnimi osebami, elektromagnetne in geopatske vplive in osebne izbire na razvojni poti.

Metod IA obravnava človeško bitje kot mojstrsko kreacijo, umeščeno v dinamično polje bivanja med poloma Kreator-vir in kreator-človek. Upošteva informacije o človeškem potovanju skozi sedanje in pretekla življenja, o življenjskih lekcijah, o izbirah, o izkušnjah in o odnosih.

V fizičnem in energijskih telesih se beležijo informacije kot nekakšen zgodovinski zapis o našem sedanjem in preteklih življenjih, o odnosih, o vplivih okolja, o vplivih planetov, o izvoru, o navadah, o življenjskem slogu, o prehranjevanju, o potrebah in pomanjkanjih, o željah in o strahovih – vse našteto je sestavni del naše izkušnje.

Metoda IA prepozna, kaj je potrebno obravnavati v vsakem posameznem primeru in se temu posveti na zdravilnih seansah, ki lahko potekajo v živo v prisotnosti zdravilca in osebe, ki potrebuje zdravljenje ali pa se izvaja na daljavo (lahko se izvaja tudi na živalih, okolju, zgradbah, poslovnih dejavnostih).

Katere so koristi?

 • Omogoča doseči raven brezpogojne ljubezni,
 • zviša raven vitalnosti, ustvarjalnosti, radosti in zavedanja, da je vse kar se nam zgodi dobro za nas,
 • dviga raven osveščenosti,
 • omogoča uglašenost z življenjskim okoljem in bivanjskim prostorom,
 • odpira vrata energijskemu toku na fizično, čustveno, mentalno in duhovno raven,
 • zmanjša stopnjo stresa in zaskrbljenosti,
 • dviga raven energije,
 • izboljša kvaliteto spanja in sproži proces pomlajevanja,
 • izboljša prebavo,
 • vodi iz depresivnih stanj,
 • odpravi ali zelo ublaži tesnobnost,
 • omogoča biti v miru sam s sabo.

Komu je namenjena metoda zdravljenja IA

 • Učenje te metode ne zahteva nobenih predhodnih izkušenj ali posebnih sposobnosti, le odprtost in navdušenost nad odkrivanjem novih razsežnosti bivanja.
 • Namenjena je vsakomur, ki si zares iskreno želi spoznati sebe na globljih ravneh bivanja.
 • Namenjena je vsakomur, ki si želi narediti pomembne preskoke v razvoju zavesti in izpeljati spremembe v življenju na načine, ki mu bodo omogočale uresničevanje tistega, kar si zares želi.
 • Namenjena je vsakomur, ki se zave, da je obstal v razvoju in potrebuje orodja, da lahko stopi na pot krepitve osebne moči.
 • Namenjena je vsakomur, ki želi odkriti svoje resnične potenciale.
 • Namenjena je vsakomur ne glede na poklic in izobrazbo, ki si želi izboljšati življenje.
 • Namenjena je terapevtom, ki se ukvarjajo s fizičnim telesom, plesnim terapevtom in duhovnim iskalcem.
 • Namenjeno je vsakomur, ki si želi prekiniti notranje konflikte, sprostiti napetosti in tesnobo ter doumeti pogoje za srečo in svobodo, ki sta nam sicer vedno dosegljivi!
 • Namenjeno je vsakomur, ki išče priložnost učenja z Jean Marcom Melchizedekom.

Jean Marc Melchizedek, utemeljitelj metode zdravljenja INFINITY ALIGNMENT, sledeč poti osebnega prebujanja in rasti več kot pet desetletij, je posvetil svoje življenje duhovnemu razsvetljevanju. Na svoji poti iskanja si je postavil zelo realen, otipljiv in dosegljiv cilj, hkrati pa vseskozi navdihuje tudi druge ljudi, da bi tudi sami sledili podobnim ciljem na poti osebnega iskanja.

www.infinity-alignment.com

Predstavitev metode zdravljenja Infinity Alignment v Sloveniji

Uvodno predavanje

26. maj 2017; od 19h do 21h, vstop prost

 • Na uvodni predstavitvi metode zdravljenja Infinity Alignment boste izvedeli o koristih tovrstnega zdravljenja ter spoznali energijske karte – vortex cards, njihov pomen in praktično uporabo.
 • Prikazana bo tudi praktična demonstracija delovanja kart proti elektromagnetnemu, geopatskemu in čustvenemu stresu z uporabo mišičnega testiranja ali kineziologije.

Delavnica

27. maj 2017; od 10h do 16h; cena: 50 evrov

 • Namen delavnice je, da nas vodi v globlje ravni samospoznavanja in odkrivanja neomejenega potenciala znotraj sebe.
 • Delavnica nas bo usposobila, da bomo zmožni izboljšati svoje zdravje, počutje, energijski nivo, kreativnost in še več.

KJE: Ustanova Zdenke Gustinčič, Fundacija za dobro ljudi in narave, Sr(e)čni center dam, Tumova 5, Nova Gorica

PRIJAVE in INFORMACIJE: Klavdija Lutman, 040 720 836; klavdija.lutman@gmail.com

VEČ INFORMACIJ: www.infinity-alignment.com ali email: infinityalignment@gmail.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri