EcoGuerilla karneval: Izmenjava pustnih mask

V sredo, 2. marca, ob 18h v The Prince of Orange EcoGuerilla, združenje za okoljsko komuniciranje in razvoj zelenih skupnosti, vabi na EcoGuerilla karneval, predpustno izmenjavo mask v družbi improvizacijske skupine Same lame in ambasadorke dogodka, igralke in televizijske voditeljice Tjaše Železnik.

23. 2. 2011

Sedaj so v trendu velike tematske zabave, bleščeče pustne šeme, ki si jih kupimo z vsemi pripadajočimi dodatki, kot recimo nov avto. Ideje za pustne maske poiščemo kar v trgovini med lično zavitimi plastičnimi omoti, za ustvarjalnost ni več časa, saj že hitimo na zabavo.

V EcoGuerilli prav zato pripravljajo zabavo, ki bo prezaposlenim meščanom omogočila troje: zabavno predpustno generalko in izmenjavo stare pustne robe, ki so se je že naveličali oziroma izmenjavo pustnih rekvizitov in oblačil, ki bi to lahko bili ter druženje ob pustnih miškah in domačem metinem čaju v družbi prijateljev, (ne)znancev, zvezd in somišljenikov. Namesto zavoja v trgovinske centre pa predlagajo postanek na zabavi in ustvarjalno možgansko nevihto.

Vse dobrodelneže, ki se še niso izčrpali okrog božiča, pa vabijo, da jim pomagajo zbrati 7 pravljičnih pustnih mask za otroke iz Varne hiše, da bo pust res širokih ust. 

Več o tem na www.ecoguerilla.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri