Brezpogojna ljubezen duše - življenjski cilj

Da bi razumeli dogajanja v življenju, trenutne odnose – slabe ali dobre – in morebitne zaplete in razplete, se je dobro poglobiti v bit samega sebe: v lastne zrelosti in nezrelosti, ki jih nosimo v sebi; pa v svojo dušo, to je v zavest, ki narekuje zavedanje oz. razumevanje življenja.

Brezpogojna ljubezen duše - življenjski cilj (foto: profimedia) profimedia
7. 2. 2018

dr. Mira Omerzel – Mirit in Tine Omerzel Terlep ob podpori ansambla VEDUN (Ansambel Vedun)

Sobota, 10. februar, 16.00 – 20.00
MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana

CIKEL DELAVNIC / INTENZIVOV S STARODAVNIMI INICIACIJAMI, OBUJANJEM DUHOVNIH MODROSTI IN MISTERIJEV ŽIVLJENJA
INVENTURA DRUŽINSKIH IN KOLEKTIVNIH VZORCEV
ob podpori modrosti Slovanov in kultur sveta
potovanje iz nesrečnosti, bolečine in siromaštva v harmonijo, radost in blagostanje

5. BREZPOGOJNA LJUBEZEN DUŠE – ŽIVLJENJSKI CILJ

Ljubezni so različne – od kaotične do brezpogojne. Čeprav mislimo, da znamo ljubiti, povečini temu ni tako. V vsakem trenutku, v vsaki situaciji, se učimo brezpogojne ljubezni duše.
Toda, kaj gradi njeno dostojanstvo in kako se zrcali v odnosih? Le kako do ljubezni duše…?

Da bi razumeli dogajanja v življenju, trenutne odnose – slabe ali dobre – in morebitne zaplete in razplete, se je dobro poglobiti v bit samega sebe: v lastne zrelosti in nezrelosti, ki jih nosimo v sebi; pa v svojo dušo, to je v zavest, ki narekuje zavedanje oz. razumevanje življenja. Na 4. in 5. dimenziji ali ravni resničnosti in zavesti se dotikamo duše, ki preprosto ve in pozna našo pot in lekcije, ki so nam namenjene, ter nam prišepetava resnice o nas samih. Podarja nam ljubezen brezpogojne duše. Toda, smo sposobni slišati šepet duše in njeno pritajeno »svetovanje«? Občutimo njeno ljubezen?

Zavest ali duša nas vleče v svetove onkraj, v višje dimenzije (nad tretjo), kot pravimo. Človek mora spoznati in zaživeti vse dimenzije bivanja. Svetovi onkraj, kjer se srečujemo z nebivanjem, z večnostjo in s smrtjo, so zares vredni naše pozornosti. V razsežnostih onkraj smo čista bitnost. Duša. Uglašeno zvenenje. Brezmejno sočutje. Ljubezen in šepetanje duše velja izslišati, da bi v fizični svet tostran lahko prineslo blagodejnost in harmonijo. Z asistenco uglašene duše lahko nato ustvarjamo najboljše v snovnem svetu in gradimo ljubeče medčloveške vezi in odnose. Zaživeti brezpogojno ljubezen duše je tudi bit in cilj prebujenih duš. Toda, ali smo res dovolj ljubeznivi? Ali vemo, kaj ljubezen sploh je? Verjemite, večina vsebin ljubezni, ki ne postavlja pogojev, ne pozna, čeprav je prepričana obratno. Poleg tega poznamo mnogo vrst ljubezni…

PUST

Naš februarski intenziv pride letos ponovno na pustno soboto, zato se maskam tudi tokrat ne bomo odrekli. Veseli bomo če se boste lepo našemili (zaželjene še zlasti maske Ciganov, Slovanov in drugih kultur). Ples v maskah bomo tudi posneli. Lahko se potrudite in na ta večer zamenjate svojo identiteto. Sicer pa bodo tudi le drobni dodatki dobrodošli (rdeč pas ali ruta, cigansko okrasje ali kaj drugega…).

Se veselimo intenziva o brezpogojni ljubezni z maskami, ki nam bo snemal lažne maske.

Cikel vseh devetih delavnic/intenzivov se izteče v juniju 2018. Možen je tudi obisk posameznih delavnic.

Prijave obvezne najkasneje tri dni pred začetkom delavnice po elektronski pošti na naslov: prijave@veduna.si

∞ Cena posamezne delavnice: 80€ (60€ upokojenci, redni študentje in dijaki)
∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje. Prinesite tudi svoje očiščene kristale za delo (kamena strela, roza kvarc ali ametist) in majhno daritev (cvet in sadež) za poklon prednikom.
∞ Priporočamo obisk vseh devetih delavnic v letnem ciklu, vendar je možen tudi obisk posameznih delavnic.
∞ Povezava na spletno stran delavnic/intenzivov: http://veduna.si/intenzivi.htm
∞ Povezava na program dejavnosti katedre Veduna (Termini tečajev in delavnic): http://veduna.si/program.htm#IN

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri