Altantidska kozmična inciacija Delfina

Vabljeni na poletni tečaj katedre Veduna in dr. Mire Omerzel - Mirit. 

Altantidska kozmična inciacija Delfina (foto: profimedia) profimedia
17. 7. 2018

⁓ RAZGRAJEVANJE RUŠILNIH MISELNIH IN DRUŽINSKIH VZORCEV Z ATLANTIDSKO KOZMIČNO INICIACIJO DELFINA
S KRISTALI IN MAJEVSKIMI KRISTALNIMI LOBANJAMI ⁓


Poletni tečaj katedre Veduna in dr. Mire Omerzel - Mirit

Sobota, 21. julij 2018, 17.00 – 21.00
MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana

Legenda o atlantidski modrosti ni samo mit, temveč je skrivno posvečeno znanje, dostopno le na višjih ravneh zavesti oz. le redkim. Je znanje o popolnosti, o dovršenih dognanjih planetarnih prednikov, ki so iskali ravnovesje in harmonijo življenja ter izpolnjenost. Da bi to dosegli, so pozorno očiščevali svoje misli, čustva in telo ter kar se da zavedajoče razgrajevali ovirajoče vzorce, še zlasti v kulturi in družini pridobljene ali privzgojene, saj le-ti kratijo srečo ter onemogočajo notranji mir in blagostanje.

V izročilih različnih kultur še vedno odmevajo izjemna posvečena orodja samourejanja iz davne preteklosti. Nekatera so se dedovala iz generacije v generacijo posvečencev skozi tisočletja. Vse do
današnjega časa. Med ta orodja sodi tudi atlantidska
raba kristalov in majevskih kristalnih lobanj. Ponovno bomo delali z majevsko lobanjo Hunaphu (in drugimi), ki me je in nas je izbrala za svojo fuzijo visokih frekvenc Univerzalne Inteligence; za prenos frekvenčnega valovanja iz Vira življenja. Tovrstno medijstvo široko razpira zavest in zavedanje ter izničuje slabo v nas in na planetu.

Pridite oblečeni v belo, s seboj prinesite očiščene kristale (kameno strelo - čisti kvarc, roza - kvarc ali ametist - kvarc), cvet ali sadež za daritev, pa voljo za potrebno spreminjanje in bojevniško potovanje po svetovih onkraj.

Dodatne informacije in prijave na:
prijave@veduna.si

∞ Cena posamezne delavnice: 80€ (60€ upokojenci, redni študentje in dijaki)
∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje. Prinesite tudi svoje očiščene kristale za delo (kamena strela, roza kvarc ali ametist) in majhno daritev (cvet in sadež) za poklon prednikom.
∞ Povezava na spletno stran delavnic/intenzivov: http://veduna.si/intenzivi.htm
∞ Povezava na program dejavnosti katedre Veduna (Termini tečajev in delavnic): http://veduna.si/program.htm#IN

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri