Ulrich E. Dupreé: Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Avtor v knjižici na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda.

24. 4. 2013

V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Ho'oponopono je havajski obred odpuščanja.

Izhaja iz zavedanja enotnosti vsega na svetu, ki je vselej prisotna, četudi se počutimo odtujene. Zaradi omenjene enotnosti ali enosti se v našem intimnem svetu ne more nič spremeniti, dokler sprememba v opazovalcu (torej v nas samih) ne začne odmevati. To pomeni, da lahko na težave v zunanjem svetu vplivamo le, če uglasimo ustrezen notranji odmev. po havajskem izročilu so za uglasitev potrebni štirje čarobni stavki, in sicer: 'Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Rad/a te imam. Hvala ti.'

V tej drobni knjižici avtor Ulrich E. Dupreé obred Ho'oponopono predstavlja na preprost, vsakumor razumljiv in privlačen način.

O avtorju:

Ulrich E. Dupreé je hkrati učenec in učitelj duhovnih spoznanj, avtor in vodja seminarjev. intenzivno se je spoznaval z jogo, filozofijo in metafiziko. Med drugim je nekaj časa živel tudi v hindujskem samostanu, kjer se je posvečal študiju hindujskih zapisov.

Več na www.cangura.com

Iz vsebine:

Duhovni zakoni: Zakon vzroka in posledice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri