Na prehodu v Novo dobo

20. 11. 2012
Deli
Na prehodu v Novo dobo

Ne bosta dan in ura tista, ki bosta ločila eno realnost od druge, gre za prehod, ki se že dogaja.

»Dragi otroci! Živite v času velikih sprememb, zato se zavejte, da so vse spremembe, ki se zgodijo zunaj, najprej znotraj vas. Torej dopusti spremembo v sebi in zgodila se bo tudi v tvojem fizičnem svetu. Vsi, čisto vsi, doživljate te spremembe. Izjemno veliko sprememb je in jih še bo v fizičnosti vašega sveta, čeprav bo svet še vedno obstajal. Veliko sprememb se bo zgodilo v vaših fizičnih telesih, v sposobnostih vašega telesa in sprejmite to.

Dopuščajte si, da ste, tako kot ste, in dopuščajte, da drugi so, kot so. Malo manj se trudite nadzirati druge in malo bolj se usmerite k sebi, saj boste tako najbolj poskrbeli zase in za druge, ko jim boste omogočili svobodo.

Priprava na prehod v Novo dobo

Na prehod v Novo dobo se preprosto pripravite tako, da sodelujete v vseh procesih, v katerih se znajdete in sprejemate spremembe. Pomembno pa je, da ostanete povezani s seboj in si dovolite vse. In ravno to je tisto, kar vam bo najbolj omogočalo prehod. In za vsakega posameznika je to nekaj drugega. In za vsakega posameznika se bo ta prehod zgodil ob svojem času, po preteku 166 dni priprav.

21. 12. 2012

Ne bo dan, ura, tista, ki bo ločila eno realnost od druge, gre za prehod, ki se že dogaja. Ob datumu 21.12.2012, bo le prišlo do tega, da se bo začeten proces zaključil in začel se bo nov proces. Zopet za vsako dušo ob svojem času, po preteku njenih 166 dni priprave, v katero je vstopila, ko je bila pripravljena na spremembe. A nič fizičnega po 21.12.2012 ne bo toliko spremenjeno, da bi vi lahko rekli, to je bilo prej in to je potem.

Nova doba je priložnost za nov začetek

Kdorkoli je zdaj na kakšnem razpotju, da misli, da so se mu zaprle vse poti, da so se zaključile možnosti, da se je vse ustavilo, objemite to priložnost. To ni propad vašega sveta, to je le počasen zaključek nekega obdobja, ko niste mogli obstajati v celoti sebe.

Nova doba bo prinesla več užitka, saj bo tvoje življenje to, kar je v tebi. Nova doba bo popolna zrcalna slika tega, kar ti v bistvu si. V dimenziji nove dobe se boste zavedali, da ste popolna duša in da je v vas vse popolno. In zato bo zunaj vas vse dosegljivo.

Dopustite si vse in vstopite v novo leto 2013

Vse, kar je zdaj del vaše fizičnosti, dopustite. Dopustite ljudem, da so, dopustite okoliščinam, da so, dopustite vsemu, da je. Vaša duša se bo z novim letom, letom 2013, toliko prebudila in izrazila, da se bodo vse ovire, ki so danes prisotne, tedaj zaključile in v sebi boste prepoznali pravo moč svojega obstoja. Vsak izmed vas bo prepoznal svojo resnico v svojem svetu.

Leto 2013 bo preprosto

V letu 2013 bo vse, kar bo, izjemno preprosto, zato že zdaj krepite preprostost v svojem življenju. Leto bo preprosto zato, ker vaše delovanje ne bo potekalo preko telesa, uma in čustev, pač pa celostno, saj boste uskladili vse dele svojega obstoja. Izkušnje boste prepoznavali celostno. Vedenje za prav bo močnejše. In kdor bo tako deloval, bo hitreje dosegal želeno, saj bo živel znotraj tega vedenja, namena svoje duše in hkrati bo dovoljeval drugim da obstajajo.

Potreben si, da obstajaš

Vsak izmed vas ima svoj namen in vsi vi ga poznate. Mogoče ga telo ni prepoznalo, mogoče ga preko čustev še niste doživeli, mogoče ga vaš razum še ne ve, a vaša duša, vaša zavest, ve, kaj je vaš namen. Zavejte se, da vsakdo živi svoj namen, ko je povezan s seboj in si dovoli biti. Živite sebe v celoti vsega, kar ste, zadovoljujte svoje potrebe in zavedajte se svoje pomembnosti. Kajti dragi otroci, vsi vi ste potrebni, da obstajate.«

Angeli

Sporočilo kanalizirala Tjaša Dorelay, www.angelski-dotik.si

Preberi več kanaliziranih sporočil Angelov na prehodu v Novo dobo in spoznaj modrosti, ki jih moramo osvojiti pred koncem leta 2012 na Angelskem dotiku!

. . .

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja