Kostanjev puding • Za vse čute • Sensa.si

Sensa

Čas je za kostanjeve užitke!

Sestavine

20 dag sladkorja, 5 rumenjakov, 20 dag pasiranih kostanjev (350 surovih), sneg iz 5 beljakov, 5 dag čokolade za kuhanje, maslo in sladkor za model, 2,5 dl sladke smetane

Priprava

V trd sneg iz beljakov vmešajte sladkor. Na pari stopite čokolado in jo pomešajte z malo hladne vode, nato pa vmešajte še rumenjake in pasirane kuhane kostanje.

Zmes vlijte v namaščen in s sladkorjem prekrit model za puding in še eno uro kuhajte na pari. Postrezite s sladko smetano.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri