Lunin tedenski horoskop • od 27.03. do 02.04. • Sensa.si

Sensa

27. marec ~ 02. april

Ponedeljkovo jutro bo spremljal vpliv lune v znamenju Rib, ki bo prebudil vaša globoka čustva in povečal željo po romantiki. Zadovoljni boste z umirjenim vzdušjem, v katerem boste preprosto uživali, popoldne, ko se luna pomakne v znamenje Ovna pa prihaja več prodornosti in spontanih odločitev. Ta vpliv bo poskrbel za akcijo in modre, premišljene korake. Veliko bo smeha, dobre volje in dogodkov, ki vam bodo ponovno prebudili optimizem. Nikar se ne spuščajte v besedne konflikte, saj bi vas lahko to drago stalo. Prazna luna vas bo v torek povabila v svet lepote in prijetnih ritualov.

V sredo ob 17.48 uri se luna pomakne v znamenje Bika, zato boste v tem času najbolj uživali v domačem okolju. Polni boste prijetnih idej in motivacije. Z lahkoto se boste usmerili v bolj konkretne zadeve in jih brez težav tudi izpeljali. Veliko stvari, ki so vas bremenile, boste sedaj videli drugače. Več se boste zadrževali v znanem okolju in razmišljali o dobri hrani, vendar pazite, da ne boste z njo pretiravali. Za poglabljanje v čustvene zadeve ne boste imeli dovolj energije, kakšen zaplet boste raje preskočili.

V petek ob 18.40 uri se luna pomakne v znamenje igrivih Dvojčkov. Pazite, da v svojem pretiranem govorjenju ne izdate kakšne pomembne informacije ali skrivnosti. Imeli boste morje opravkov, vendar na koncu nikjer nobenih konkretnih rezultatov. Ves čas boste nestrpno iskali nove možnosti in se posvečali malenkostim, samo zato, da bi se nekako zaposlili. Vaš poštni nabiralnik in telefon bosta nasičena. Čas je ugoden za razne vrste izobraževanja in širitev obzorij, vendar z bolj lahkotno vsebino. Bolj dojemljivi boste, kar se tiče novosti. Nedeljski večer z luno v Raku bo nežen in umirjen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri