Tedenski lunin horoskop od 22.05. do 28.05. - Sensa Sensa.si

Lunin tedenski horoskop

za teden od 22.05. do 28.05.

V ponedeljek vas bo prebudila luna v ovnu, ki jo bo spremljala konjunkcija med Venero in Luno, zato bo dan primeren za sklepanje partnerstev različnih vrst. Veselje, napredovanje, družabna srečanja in dobri odnosi vas bodo spremljali na vsakem koraku. Uspeh v poslu, dobre novice in darovi vas lahko presenetijo, ko boste najmanj pričakovali.

 

V torek ob 14.33 uri se luna pomakne v znamenje bika, kjer izraža svoje dobre in umirjene lastnosti. V poslovnih in finančnih vodah boste zelo ambiciozni, pravilno usmerjeni in motivirani. Ni pa to najboljši čas za razlaganje svojih načrtov, še manj pa za vsiljevanje svojega mnenja drugim. Ta vpliv lahko povzroči, da boste trmasto in uporno branili svoja mnenja, težko vas bo premakniti z začrtane poti in težko boste sprejemali kritiko.

 

V četrtek ob 14. 15 uri pride luna v znamenje dvojčkov. Razveselili se boste nove energije, ki jo prinaša tudi prazna luna. Lažje boste začeli z novim delom, se lotili novih projektov in stvari, ki ste jih že dolgo odlagali. Dogovarjali se boste za poslovne sestanke ali družabne prireditve. Prišli boste do pomembnih zaključkov, da morate določene odnose in navade prekiniti, če želite živeti bolj sproščeno.

 

V soboto zgodaj popoldne pride luna v raka, zato prihaja naval čustev, v takšni in drugačni obliki. Težko se boste soočali sami s sabo, ves čas boste nekoga pogrešali, ali celo ljubosumno nadzirali, zato ne pričakujte sproščenega vzdušja. Močno boste zaznavali vtise iz okolja in si zapomnili veliko podrobnosti. Hitro, največkrat nezavedno se boste prilagajali na pozitivno in negativno razpoloženje okolice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri