Astrološka napoved za leto 2012: Čaka nas leto komunikacije

8. 12. 2011
Deli
Astrološka napoved za leto 2012: Čaka nas leto komunikacije

Vladar leta bo planet Merkur, pred nami je kitajsko leto pod pokroviteljstvom zmaja. Preverite, kaj vas čaka v novem letu glede na vaše astrološko znamenje.

Sprejeti samega sebe z vsemi plusi in minusi je dar in modrost, katere se sleherni posameznik uči vse življenje. Modreci vzhoda so prepričani, da prihodnost ni tako pomembna in da je treba uživati v vsakem trenutku. Na steni bo kmalu nov koledar s svežimi podobami in zaščitni znak leta 2012 bo komunikacija, pogovori, pisanje in izobraževanje. Na morebitne težave bo treba znati pogledati iz drugega kota in tako bo vse lepše in lažje.

Zadeve se bodo počasi uredile v tisto smer, da človek najde več energije in volje. Pomembno pa je, da na tej preljubi Zemlji vlada svetloba, kajti tam, kjer je svetloba močna, se mora tema umakniti. Ključ do osebne sreče bo tudi dejstvo, da so spremembe, ki prihajajo, sestavni del življenja in zaradi tega tudi nujne.

Leto 2012 bo nekaj posebnega, kajti občutila se bo večja povezanost pri vseh zadevah, ki so drugačne. Lepo se imejte in vedite, da je modrost dar za rast duše.

Oven (21. 3.–20. 4.)

Zima: Napredovali boste na osebni in duhovni ravni. Obdobje prinaša polno neke svežine in nenavadnih preobratov na bolje. Januarja se bodo zadeve odvijale po dinamični poti. V pozitivnem smislu bo izstopala ljubezen. Februarja bodite previdni v službi in pri zdravju.

Pomlad: Pomembno bo, da boste v naravni obliki uživali dovolj vitaminov (marca). Čas prinaša paleto uspehov v finančnem pogledu in pri ključnih poslovnih odločitvah. Aprila boste blesteli v neki skupini in komunikacija vam bo šla dobro od rok. Maj bo mesec sladkosti.

Poletje: Do sredine junija boste morali razrešiti nekaj v ljubezni. Obdobje bo polno bilanc in analiz. Julija, ko bo sonce svetilo v popolnosti, obstaja povečana možnosti za neko novost. Avgusta se boste odločili in dejali bobu bob. V partnerskem življenju bo potreben trezen razmislek.

Jesen: September bo mesec harmoničnih odločitev in dinamike. Pozna jesen prinaša pozitivne izzive v učenju in pridobivanju znanja. Pozitivno bo izstopal oktober.

Bik (21. 4.–20. 5.)

Zima: Čas prinaša v svojem bistvu veliko pozitivnosti in dinamike. Svojih problemov se boste lotili na intenziven način in tako našli svojo pravo pot. Januarja vas čakata tiha sreča in blagostanje. V svoje življenje privabljate ljudi, ki vas osrečijo. Februar bo priden in marljiv.

Pomlad: Tako kot se bo razcvetela narava, bo cvetelo vaše srce. Marec bo čas za pomembne odločitve. Koristne informacije boste lahko imeli na delovnem mestu. Odločitve se bodo v aprilu obrnile v vašo korist. Sreča vas bo pričakovala v maju, takrat bo tudi zabavno.

Poletje: Junija sledi določen preobrat na bolje. Spremljala vas bo povečana sreča in ugodnosti se bodo korak za korakom nadaljevale. Julija se bodo občutila neka nesoglasja doma, ampak pogovor razreši vse. Avgusta se boste morali razvajati v dvoje.

Jesen: Obeta se ploden in ustvarjalen čas. Sredina oktobra bo primerna za raziskovanje lastne osebnosti in za obisk kašne delavnice za osebno rast. V veliki meri vas bo sprostila narava.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Zima: Iskali boste svojo srečo in ugodne priložnosti. Začetek leta bo obetaven, kar se ljubezni tiče. Vsi samski bodo lahko našli sorodno dušo januarja. To bo tudi čas za osebno preobrazbo. Februarja se bodo zgodili določeni pozitivni premiki na bolje.

Pomlad: Pričakovati je neko posebno veselje in razigranost. Spremembe se bodo vrstile v marcu. Zgodile se bodo čudovite priložnosti tako za osebno kot duhovno rast. April prinaša številne delavnosti. Maja se boste znali postaviti zase in reči bobu bob.

Poletje: Junija se zabavajte in veselite drobnih trenutkov. Harmonija se obeta v ljubezni. Pozitivno bo, da boste popazili na svoje misli. Julij bo čas za reševanje starih zadev. Bojevali se boste za resnico in pravico. Avgusta se morate odločiti in narediti prerez.

Jesen: Zaščitni znak bo premišljenost. Listi se bodo v tišini barvali, vi pa zoreli v znanju in izkušnjah. Bolj se bo leto približevalo h koncu, več bo priložnosti za osebno dokazovanje.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Zima: Na začetku leta boste morali popaziti na svoje zdravje. Skrbi in omejitve vas bremenijo, sprejmite to kot lekcije učenja. Januar prinaša več skladnosti in harmonije. Označevalo vas bo delo in blesteli boste v službi. Prva polovica februarja bo primerna za raziskovanje in blesteli boste v ljubezni.

Pomlad: Prepevali boste vesele pesmi in se veselili življenja. Marec na splošno prinaša veliko stabilnosti in zanesljivosti. April bo čas za ustvarjalna dela in vsa opravila doma. Previdnost v pogledu denarja ne bo odveč v prvi polovici maja.

Poletje: Sreča vas bo čakala pri vseh zadevah, ki so nenavadne. Junija boste nekoliko bolj občutljivi. Julija se morate odločiti in narediti osebno analizo. Poglobili se boste lahko v zadeve, s katerimi ste odlašali. Poletni meseci so priložnost za oddih. Avgusta dobite priložnost iz tujine.

Jesen: Privlačile vas bodo dejavnosti, ki so vezane na duhovna znanja in raziskovanje lastne osebnosti. Popaziti morate na svoje misli. Zavedajte se, da ravno iz majhnega raste veliko.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Zima: Odlikovalo vas bo ognjeno srce. Januarja boste prejeli pohvalo, vaše ideje bodo zelo zanimive in nenavadne. Sledili boste umetnosti in kreativnim navdihom. Februar vnaša močno intuicijo in mističnost. Poiskati boste morali pot do osebne preobrazbe.

Pomlad: Poslovne odločitve se bodo vrstile in marca bodite še posebej previdni. Zadeve se bodo celo navidezno ustavile. April prinaša veliko uspehov, ugodnosti in dobrih odločitev. Od sredine meseca maja nekaj nesoglasij v ljubezni. Pogovori prinašajo določeno blagostanje.

Poletje: Poletni meseci bodo prinašali pozitivne premike na bolje. Izstopal bo mesec julij, kajti takrat boste našli v sebi moč, da boste lahko sijali. Dobro se počutite v službi in družbi. Mesec, ki bo ugoden za počitnice, bo avgust. Zvezde vas opozarjajo, da pazite na denar.

Jesen: Sprostila vas bo prijetna glasba. Oktober bo čas za odkrivanje za nova obzorja in za nenavadne spremembe na bolje. Napredovali boste v neki skupini. Razigrano bo decembra.

Devica (23. 8.–22. 9.)

Zima: Obeta se zelo nenavadno leto. Poiskati boste morali novo pot in alternativo. Dinamika leta se bo pričela že v mesecu januarju. Šteli bosta previdnost in marljivost. Vendar si morate vzeti čas zase. Februar prinaša več blagostanja, vračanja v preteklost in trme.

Pomlad: Marca bodo v ospredju družabno življenje in harmonični preobrati na bolje. Aprila se morate izogibati nejasnosti in popaziti na svoje misli. Sprostile vas bodo narava in dejavnosti na prostem. Pridne roke se bodo pričakovale tudi na vrtu. Maja vam bodo zvezde naklonjene v ljubezni.

Poletje: Glasba bo pričarala ravnovesja. Junija se obetajo povečana delavnost, temeljitost in učinkovitost. Julija vam bo v pomoč neka oseba nasprotnega spola in prijatelji. Avgust prinaša veliko ugodnih trenutkov in pomembno bo, da se umirite.

Jesen: Znali boste na pravilen način reči bobu bob. Intelektualni izzivi se bodo stopnjevali. Finančno stanje se bo popravilo oktobra. December bo mesec čarobnosti in romantike.

Tehtnica (23. 9.–23. 10.)

Zima: Ljubezen bo sol in aroma življenja. Prisluhniti boste morali glasu srca in se bojevati za vse, kar vam bo blizu. Januarja se odločno postavite zase in intenzivno zagovarjate svoje mnenje. Februar bodo odlikovali modri nasveti in objemi ljubljene osebe.

Pomlad: Spremembe se bodo druga za drugo začele odvijati v marcu. Na delovnem mestu se veselite drobnih trenutkov na bolje. V drugi polovici aprila vam ne bo odveč diplomacija. Koristne učinke bo imelo skupinsko delo. Maj bo mesec osebnega veselja.

Poletje: Junij obljublja veliko resnosti, doslednosti in temeljitosti. Poiskati si morate novo pot in izoblikovati svoje mnenje. Julija se zadeve korak za korakom obračajo v pričakovani smeri. Mesec avgust bo čas sladkih razvad in druga polovica nihanja v pogledu denarja.

Jesen: Po zvezdnih namigih se bodo izzivi nadaljevali. Pričakovati bo napredovanje v službi in osebni rasti. Mesec november bo čas posebne previdnosti in zaupanja v pozitivne preobrate.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Zima: Duhovno življenje bo prineslo razcvet. Naredili boste načrt in določili svojo prioriteto. Jasno bo, da svojo energijo vlagate v tisto, kar se izplača. Januar bo mesec dinamike in navdiha. Vedite pa, da se samo počasi daleč pride. Februar bo mesec analiz in posvetov.

Pomlad: Odlikovala vas bo magnetična energija. Marec prinaša veliko tradicionalnosti in prijetnosti v dvoje. V sredini aprila se bodo ugodnosti nadaljevale, maja pa se bodo zadeve pričele obračati na bolje, obiskali vas bosta sreča in blagostanje.

Poletje: Junija vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola, veseliti se boste morali drobnih trenutkov. Julija blestite na delovnem mestu, čeprav previdnosti ne bo odveč. Privlačila vas bodo odstopanja. Avgusta se boste soočili s tistim, kar ste odlašali, ampak na zabaven način.

Jesen: Zvezde vam bodo septembra naklonjene v ljubezni in na delovnem mestu. Modro bo, da boste v mesecih pred zimo športno aktivni. Pričakovati je več priložnosti za intelektualne izzive.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Zima: Dinamično leto je pred vami. Polni boste zamisli in idej, toda počasi se daleč pride. Januarja bodo v osredju vse komunikativne dejavnosti. Na svoj način boste iskali tudi bližnjice. Popaziti morate na besede. Tudi februar prinaša veliko intelektualnih predlogov.

Pomlad: Toplo sonce se bo sramežljivo skrivalo, ko se boste vi predajali navdihu in ljubezenski simfoniji. Poiskati bo treba novo pot. Aprila bo čas za osebno bilanco in da na svoj način naredite selekcijo bolj in manj pomembnih dejavnikov. Veselite se drobnih trenutkov. Maj bo mesec prijetnih trenutkov, službenih obveznosti in posebne preudarnosti.

Poletje: Moto poletja bo, da se boste zabavali zmerno in prijetnosti se bodo nadaljevale. Junija se lahko soočite s tistim, kar morate postoriti iz preteklosti. Julij bo čas za diplomacijo in ugodne trenutke v dvoje. Avgusta bo treba najti ravnovesje med fizičnim in duhovnim življenjem.

Jesen: Odpira se vam paleta ugodnih možnosti. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu zdravja. Telesu v naravni obliki dovajate dovolj vitaminov. Sreča je na strani pogumnih!

Kozorog (22.12.–20. 1.)

Zima: Prijateljeva pomoč vam prinaša nova spoznanja. Pravzaprav bo življenje za vas blagoslov in ugodne trenutke boste doživeli januarja v objemu ljubljene osebe. Če ste samski, se še ne boste vezali. Februarja bo treba narediti bilanco in določiti osebne meje.

Pomlad: Marca bo občutiti veliko čustvenosti, romantike in harmonije. Čas prinaša vsega po malem. Na delovnem področju bo v pozitivnem smislu izstopal mesec april. Poiskati morate tudi več rešitev. Modro bo, da si zapisujete svoje občutke. Maj bo mesec kreativnosti.

Poletje: Junij prinaša mnogo obveznosti in nalog. Pozitivni premiki na bolje bodo v ljubezni. Vsekakor bo to čas povečane kreativnosti in ustvarjalnosti. Obiskala vas bo vila navdiha in tako bo julij mesec čarobnih energij. Magnetična privlačnost vas čaka v avgustu.

Jesen: Barve jeseni so umirjene barve in vendarle bo to za vas čas izrazite delavnosti in odkritosti. Znanje bo tisto, ki vas bo osrečilo in napolnilo z dodatno motivacijo. Pozitivna meseca: druga polovica novembra in december.

Vodnar (21.1.–18. 2.)

Zima: Trenutki v dvoje prinesejo iskano blagostanje. Poiskati boste morali tudi pot do osebne preobrazbe. Največkrat so drobne stvari priložnost za ravnovesje. Januar bo v svojem bistvu precej nemiren in neodločen. Februarja boste izrazito trmasti in čutili boste notranji nemir.

Pomlad: Spremljala vas bosta povečana odgovornost in dinamika. Sreča se skriva na strani pogumnih. Poiskati morate odgovore na vprašanja – v aprilu. Sprostila vas bo narava. Maja boste reševali nekaj iz svoje preteklosti. Ljubezen bo sol in aroma življenja.

Poletje: V juniju boste lahko prepevali vesele pesmi, ki vnaša skladnost in romantiko. Od sredine se odpirajo nove poti. Julij bo mesec, ko se bo vse odvijalo bolj dinamično. Pokukali boste lahko v svet ezoterike in posebne prijetnosti. Avgust bo čas za razmišljanje in kovanje delavnih načrtov.

Jesen: Spremljala vas bo paleta ugodnih rešitev. V pozitivnem smislu bo izstopala služba. Kreativne dejavnosti vam bodo podarile krila. Uspelo bo tistim, ki si bodo upali več.

Ribi (19. 2.–20. 3.)

Zima: Spremembe se bodo dogajale z vrtoglavo hitrostjo. Brezpogojna ljubezen vas bo osrečila. Okrepila se vam bosta intuicija in zaupanje. Že januarja boste spoznali, da ste na pravi poti. Štel bo notranji pogum. Februar bo čas izpolnjenih želja.

Pomlad: V marcu bo v ospredju družabno življenje, iskanje novih zadev vnaša ugodnosti in obljublja dodatno motivacijo. Aprila se boste morali boriti za svojo resnico in jo vneto zagovarjati. Ljubezen vam prinaša skladnost. Maj bo mesec fizičnih dejavnosti in opravil.

Poletje: Junija boste blesteli na delovnem mestu in se soočili s kopico informacij. Pravzaprav bo pomembno, da ne iščete lažje poti. Julij bo čas sladkih razvad in priložnosti. Napredovali boste na osebni in duhovni ravni. Avgust prinaša veliko dinamike in izzivov.

Jesen: Ključno bo narediti osebno bilanco in ugotoviti pravilne priložnosti. Iskanje novih razsežnosti bo zabavno. Decembra vas čaka resno obdobje in nagrada za pretekle ambicije.


Obiščete me lahko tudi na moji spletni strani: www.tadej-sink.si ali pokličete po telefonu na št.: 041 428–966

Tadej Šink, horarni astrolog

Novo na Metroplay: O psihiatriji in duševnih motnjah | Anica Gorjanc Vitez